Görüş Bildir
Haberler
Karabükspor 4-0 Trabzonspor

Karabükspor 4-0 Trabzonspor

Onedio Medya
01.10.2016 - 17:50

Spor Toto Süper Lig 6.Hafta karşılaşmasında, KDÇ Karabükspor, kendi evinde Trabzonspor'u ağırladı. Karabükspor 52'inci dakikada Yatabare'nin golüyle 1-0 öne geçti. Ev sahibi 62'de Latovlevici ile farkı 2'ye çıkardı. 73'te Traore ile 3'ü bulan Karabükspor 85'te Zeki Yavru'nun kendi kalesine attığı golle durumu 4-0'a getirdi. Konya galibiyetiyle nefes alan Trabzonspor, Karabükspor'a 4-0'lık skorla boyun eğdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig'de 6. hafta karşılaşmalarında Karabükspor'a konuk olan Trabzonspor, rakibine 4-0'lık skorla boyun eğerek ağır bir darbe daha aldı ve böylelikle ligde geride kalan 6. maçında 4. yenilgisini almış oldu.

Bordo-mavili takım mücadeleye Onur, Zeki, Mustafa Yumlu, Durica, Mustafa Akbaş, Bero, Okay, Aytaç, Mehmet, Muhammet ve Suk 11'iyle başlarken, Ersun Yanal ikinci yarıda Onazi, Yusuf ve Castillo'ya da şans verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İkinci yarıda rakip yarı alanda daha fazla gözükmeye başlayan Karabükspor, 52. dakikada Trabzonspor'un eski oyuncusu Mustapha Yatabare'nin golü ile 1-0 öne geçti. 

62. dakikada Yatabare'nin direkten dönen topunu tamamlayan Iasmin Latovlevici, farkı ikiye çıkarttı. 73. dakikada sahneye çıkan Abdou Razack Traore ise durumu 3-0'a getiren golü attı. 

85. dakikada Zec'in vuruşunda Zeki Yavru'ya çarpan top, bir kez daha ağlarla buluştu ve mücadele ev sahibi ekibin 4-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

Bu sonucun ardından Karabükspor 9 puana yükselirken, Trabzonspor ise 6 puanda kaldı.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın