Görüş Bildir
Haberler
Kanseri Yendi Takımını Kurtardı

Kanseri Yendi Takımını Kurtardı

Batuhan
25.05.2015 - 15:24
İçeriğin Devamı Aşağıda

Uzun süren kanser tedavisinin ardından 4 Mart'ta sahalara dönen Jonas Gutierrez, takımı Newcastle United'ın kümede kalmasını sağladı.

31 yaşındaki Arjantinli futbolcu, testis kanserini yenmesinin ardından takımının kötü gidişine de dur dedi.

Gutierrez, Newcastle United'ın ligin son haftasında West Ham United ile oynadığı karşılaşmanın 54. dakikasında Moussa Sissoko'nun golünün asistini yaptı.

85'te sahneye bu kez kendisi çıkan Gutierrez, durumu 2-0'a taşırken, Newcastle United'ta Şubat 2013'ten bu yana ilk golünü kaydetti.

Karşılaşmanın ardından konuşan tecrübeli oyuncu, 'Birkaç ay önce futbol oynayıp oynayamayacağımı bilmiyordum. Ama şu anda buradayım, geri döndüm ve futbol oynayarak yeniden keyif alıyorum. Hayat bana adeta ikinci bir şans verdi' ifadesini kullandı.

2015'te sadece üç galibiyet alabilen takımın performansı hakkında da konuşan Arjantinli futbolcu, 'Açıkçası taraftarımız böyle zor günleri hak etmedi. Newcastle mevcut durumundan çok daha büyük bir kulüp ve hep ileriyi hedeflemek zorunda. Takımımız daima ilk 10 içerisinde olmayı düşünmeli, dipte savaşmayı değil' dedi.

Taraftarının hastalığı döneminde kendisine gösterdiği yoğun sevgiyi asla unutmayacağını kaydeden Gutierrez, 'O sevgiyi, ilgiyi asla unutmayacağım. Taraftarımız eşsiz olduğunu o dönemde bana gösterdi. Keza takım arkadaşlarım ve tüm kulüp de daima yanımdaydı' diye konuştu.

Jonas Gutierrez'in Temmuz ayında sözleşmesinin sona ereceği Newcastle United'ta kalıp kalmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

NTVSpor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0