Görüş Bildir
Haberler
Kan Donduran Cinayet: Sosyal Medya Fenomeni, Annesini Katletti

etiket Kan Donduran Cinayet: Sosyal Medya Fenomeni, Annesini Katletti

Batuhan
16.12.2020 - 11:36

Moldovalı sosyal medya fenomeni genç kadın uyuşturucu tedavisi görmesini isteyen annesini vahşice katletti. Cinayetin ayrıntıları herkesi dehşete düşürdü. Anne katili kadının mahkemedeki rahat tavırları ise görenleri şaşırttı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hürriyet'te yer alan habere göre, 21 yaşındaki Anna Leikovic Instagram'da 10 binden fazla takipçisi olan bir sosyal medya fenomeniydi.

Aynı zamanda tıp öğrencisi olan Anna Leikovic, 40 yaşındaki annesi Praskovya Leikovic’i vahşice katletti. Bu korkunç cinayetle ilgili ayrıntılarsa insanı dehşete düşürecek cinsten...

Uyuşturucu kullandığı için tedavi olmasını isteyen annesini bıçakladı

Uyuşturucu kullandığı için tedavi olmasını isteyen annesini bıçakladı

Uyuşturucu kullandığı için tedavi olmasını isteyen annesini defalarca bıçaklayan Anna, zavallı kadın bu bıçak darbeleriyle ölmeyince can çekişen annesine akla hayale sığmayan bir şey yaptı.

Moldova gazetelerinin polis raporlarından edindiği bilgiye göre katil evlat yerde can çekişen annesinin hala atmakta olan kalbini söküp yerinden çıkardı.

İç organlarını doğradı

İç organlarını doğradı

Bununla da yetinmeyen Anna Leikovic annesinin diğer iç organlarını da mutfak bıçağıyla yerinden çıkarıp attı.

Cinayetle ilgili korkunç detaylar bununla da bitmiyor. Polis raporlarına göre Anna Leikovic, annesini soğukkanlılıkla öldürdükten sonra cinayetin izlerini temizledi ve ardından erkek arkadaşıyla buluşmaya gitti.

Mahkemede gülerek otrudu

Mahkemede gülerek otrudu

Cinayetin ardından tutuklanarak mahkemeye çıkarılan genç kadının buradaki tavırları da görenleri hayrete düşürdü.

Mahkeme salonunda oturduğu sıraya uzanan ve tırnaklarını temizleyen Anna hiçbir şey olmamış gibi etrafına gülerek bakmaya devam etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alacağı ceza merak konusu

Alacağı ceza merak konusu

Bir muhabirin annesini öldürüp öldürmediğiyle ilgili sorusuna ise 'Hoşça kalın' diye gülümseyerek cevap veren Anna Leikovic, bu korkunç cinayetin tek şüphelisi olarak yargılanacak.

Öte yandan tıp öğrencisi olduğu belirtilen Anna’nın uyuşturucu kullandığı ve annesinin tedavi için Almanya’da çalıştığı öne sürüldü. Cinayetle ilgili açıklama yapan Anna'nın dayısı ise kardeşinin kızına çok düşkün olduğunu ve onun tedavisi için çok uğraştığını aktardı.

Tüm ülke bu korkunç cinayetin davasından çıkacak sonucu ve anne katili olan Anna'nın alacağı cezayı merakla bekliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
351
172
75
14
10
10
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Duygusal Panda

Kanım dondu...Bu nasıl bir canilik...

Pasif Kullanıcı

Tıp öğrencisi olunca işlediğin cinayet de farklı oluyo tabii.

Pasif Kullanıcı

Kendisini deliliğe vuruyor. Mahkemedeki tavırlarının başka açıklaması yok. Bu arada hapiste uyuşturucu tedavisini alırsın artık.