Görüş Bildir
Haberler
Kafayı Ne Kadar Yedin?

etiket Kafayı Ne Kadar Yedin?

Etrafındaki insanlar, yaşanan olaylar ve kalp kırılması derken insan bazen içine kapanır. Kendi kendine düşünmekten kafayı yeme durumuna gelebilir. Bakalım, sen ne kadar kafayı yedin? Öğrenmek için;

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, daha önce yaptığın yanlışlardan ders çıkarır, hayatını ona göre mi yönlendirirsin?

4. Peki çok sevdiğin, deliler gibi aşık olduğun birinden sırf ailen istemiyor diye vazgeçer misin?

5. Zaman zaman ders çalışmaktan kafayı yemiş olabiliriz... Söyle bakalım, üniversite sınavını kaçıncı girişinde kazandın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence de insan hayatında bir kere mi "gerçek aşkı" tadar ve bir daha bulamaz?

7. Sırf karşındaki insan kırılmasın diye söylediklerini önceden düşünüp tartanlardan mısın?

8. Ve son olarak, sana yeniden dünyaya gelme şansı verilseydi kabul eder miydin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Evet, seni de kaybettik! Resmen kafayı yemişsin!

Valla canım sen öyle br kafayı yemişsin ki artık ne yapacağını bilmiyorsun. Ama buna sebep olan sence kim? Daha önceki ilişkilerin yok mu heh işte tam olarak onlar! Resmen sana kafayı bayağı yedirtmiş! Sevdiğin, aşık olduğun insanla birlikteyken onu mutlu edebilmek için elinden gelen her şeyi yapıyorsun. Kendinden fedakarlık ediyor, ilişkiyi ayakta tutabilmek için çok uğraşıyorsun. Sevdiğini hissettirmek için bütün güzellikleri yaşatmaya çalışıyorsun. Fakat onların yaptığı tek şey sana kafayı yedirtmek olmuş! Bunun sebebi ise senin sevgini kaldıramamış olması. Sen o kadar güzel seven ve sevdiğini sahiplenen bir insansın ki resmen sevginin karşısında afallamışlar. Fakat senin anlamadığın ve kafayı yemene sebep olan şey senin nasıl olur da bunca şeyin değerini bilmemeleri oluyor. Çünkü karşındaki insan sadece ve sadece kendini düşünerek bencilce hareket ediyor. Bir ilişki iki kişilik yaşanır ama onların tek yaptığı kendini düşünmek oluyor.  O yüzden ilişkilerinden mutlu olamıyorsun ve düşünmekten kafayı yiyorsun. Evet, zaman zaman onu çok özlüyorsun. Hatta karşısına çıkıp 'Seni çok özledim.' demek istiyorsun ama emin ol karşına seni derinden sevecek biri çıkacak. Kimse için kendini üzmemelisin. Hele eski sevgili için asla!

Kafayı resmen tırlatmışsın!

Sen resmen kafayı yemek bir yana tırlatmışsın! Bunun sebebi artık insanları gereğinden fazla düşünmekten olmuş. Amann artık sal! Seni düşünmeyenleri bir kalemde sil. Böyle yaşanılır mı? İnsanların değer vermekten yoksun olması seni resmen çıldırtmış. Hayatına aldığın insanların mutluluğu için çabalarken, onların bu kadar düşüncesizce davranması seni üzmekle birlikte çıldırtıyor.  Özellikle en yakınım dediğin kişinin bile seni tanımasına rağmen bazen üzücü sözler sarf etmesi daha da yıpratıyor. Resmen kafayı yiyorsun! Sen o kadar narin o kadar düşünceli bir insansın ki en ince ayrıntıyı bile düşünürsün. Karşındaki insan kim olursa olsun sözlerini itinayla seçersin. 'Aman yanlış anlamasın' diye diye insanlar seni bu noktaya getirdi. Acaba artık insanları değil de biraz da kendini mi önemsesen? Kim sana nasıl gelirse sen de ona göre gidersin. Bu en yakının olsa dahi. Daha fazla kafayı yemek istemiyorsan içindeki o pamuk kalbi herkese göstermemelisin. Çünkü bunu gören insanlar senin bu yanını kullanmak için can atıyor. Ne yazık ki herkes senin gibi iyi kalpli ve düşünceli değil. Ne yazık ki değer vermeyi bilmiyorlar. Herkesin kendince bir çıkarı oluyor işte. Buna izin vermemek için içindeki güzelliği sadece çok güvendiğin insanlara göster. İşte o zaman gerçekten mutlu olur, kafayı yemezsin.

Kafayı yemene az kalmış!

www.egonomik.com

Etrafındaki insanların neredeyse hepsi seni çileden çıkarmışlar! Kafayı yemene çok çok az kalmış. Gerek arkadaşların gerek ailen gerek aşık olduğun insanlar... Sanki anlaşmışlar gibi seni üzmek için ellerinden ne geliyorsa yapmaya devam ediyorlar. Resmen kalbini kırmak için elinden gelen her şeyi yapıyorlar. Sen ne kadar uğraşırsan uğraş veya değer verirsen ver onlar hep bir yolunu buluyor. Artık insanların seni anlamadığını düşünüyorsun. Ne kadar kendini anlatmaya çalışsan da sanki boşa anlatıyormuşsun gibi hissediyorsun. O yüzden kendi köşene çekilmeye karar vermişsin. Kendini anlatacak ne gücün kalmış ne de inancın. İnsanlar seni yeterince incitmiş ve bu durum senin kendini değersiz hissetmene neden olmuş. O yüzden kafayı yemiş gibi hissediyorsun. Ama daha yemedin! Çünkü etrafında üzmeye çalışan insanlar kadar değer verenler de var! Onlar yanında oldukça seni daha güçlü hissettirecektir. Sen etraftaki insanlara güçlü bir karakter olarak görünsen de kendi içinde inanılmaz çelişkiler yaşıyorsun. Bazı şeyleri kabullenmekte zorlanıyorsun. Kafana olur olmadık her şeyi takıyor, kendini strese sokmayı başarıyorsun. Kendine biraz dikkat etmelisin çünkü biraz da sen kendini bu hale getiriyorsun. Sonunda gerçekten kafayı yiyeceksin yoksa. Bırak insanları! Sen herkesten daha değerlisin, onlar için kafayı yemene gerek yok!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
578
164
111
95
92
51
46
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın