Kadro Belli Oldu: Korku Filmi Ready or Not'ın Devam Filmi Geliyor!
Ready or Not'ın kanlı mizahı ve tansiyonu yüksek atmosferiyle dikkat çeken ilk filminin ardından, devam halkası 'Ready or Not: Here I Come' sahaya iniyor. Üstelik yanında korku sinemasının yeni favorileriyle, eski efsaneleri yan yana getiren rüya gibi bir kadro var.
2019’da düşük bütçesine rağmen gişede büyük iş başaran, kara mizah ve gerilimi ustalıkla harmanlayan Ready or Not, yıllar sonra merakla beklenen devam filmiyle geri dönüyor.

Yeni film “Ready or Not: Here I Come” için yapım resmen harekete geçti ve çekimler şu an Kanada’nın Toronto kentinde sürüyor.
Grace karakteriyle ilk filmde akıllara kazınan Samara Weaving, yeniden başrolde.
İki ünlü isim kadroya dahil oldu!

Bu kez Samara Weaving'in yanında sinemaseverleri heyecanlandıracak iki kült isim var: “Buffy the Vampire Slayer” efsanesi Sarah Michelle Gellar ve Yüzüklerin Efendisi serisinin Frodo’su olarak hafızalara kazınan Elijah Wood.
Yönetmen koltuğunda yine orijinal filmi hayata geçiren Radio Silence kolektifinin üyeleri Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett oturuyor. Variety'nin haberine göre senaryoda da değişiklik olmayacak ve ilk filmi yazan ekip yine işinin başına olacak.
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorum Yazın