Görüş Bildir
Haberler
Kadir Doğulu İle Aşk İddialarına Karışan Serra Arıtürk'ün Sevgilisi Ortaya Çıktı! Serra Arıtürk Kimdir?

Kadir Doğulu İle Aşk İddialarına Karışan Serra Arıtürk'ün Sevgilisi Ortaya Çıktı! Serra Arıtürk Kimdir?

GNS
06.12.2021 - 20:24

Aşkın Tarifi dizinde ilk başrol deneyimini yaşayan genç oyuncu Serra Arıtürk'ün sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı. Kadir Doğlu ile başrolü paylaştığı sıralarda aralarında aşk iddiaları çıkmış ve Neslihan Atagül'ün bu sebepten boşanma kararı aldığı söylenmişti. İkili iddiaları şiddetle yalanlamıştı. YouTube fenomeni Berkcan Güven ile olan ilişkisiyle tanınan Serra Arıtürk'ün yeni sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı. Peki Serra Arıtürk kimdir? Serra Arıtürk'ün sevgilisi kim? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül ilişkisine bomba etkisi yaratan Serra Arıtürk'ün yeni sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı. Aşkın Tarifi dizisinde başrol oynayan ve sosyal medyada aktif bir şekilde yaptığı paylaşımlarla fenomen olan Arıtürk'ün yeni sevgilisi merak konusu oldu. Peki Serra Arıtürk'ün sevgilisi kimdir? Serra Arıtürk kimdir? İşte detaylar...

İlişkide Serra Arıtürk Krizi

İlişkide Serra Arıtürk Krizi

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün evliliğinde kriz olduğu iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. 

Daha önce Aşkın Tarifi dizisinde ateşli sahneleriyle ve yan yana birbirlerinin gözlerine bakarak şarkı söyledikleri video ile çok konuşulan Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'ün beraber olduğu iddia edilmişti. Hatta Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu'nun bu yüzden boşanacakları öne sürülmüştü.

Serra Arıtürk'ün Yeni Sevgilisi

Serra Arıtürk'ün Yeni Sevgilisi

Serra Arıtürk, yakışıklı meslektaşına aşık oldu. Aynı zamanda müzikle de ilgilenen Arıtürk, Mert Ramazan Demir'le sevgili oldu. Arkadaş ortamında tanışıp yakınlaşan ikilinin bir aydır görüştüğü ortaya çıktı. Mert Ramazan Demir geçen haftalarda çekimleri başlayan Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya'lı 'Şahmaran' dizisinde kamera karşısına geçiyor.

Serra Arıtürk Kimdir?

Serra Arıtürk Kimdir?

22 Haziran 1998 İstanbul doğumlu, Türk şarkıcı ve dizi oyuncusudur. İstanbul’da dünyaya gelen Serra Arıtürk, Liseyi Özel Denizatı Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Ardından Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesini kazandı.

Küçük yaşlardan beri müziğe ilgi duyan Arıtürk, uzun yıllar gitar dersleri aldı. Boğaziçi Caz Korosu ekibinde de yer alan Arıtürk, 2019 yılında 'Kendimi Bilmeden' adlı şarkısını yayımladı.

Arıtürk, Kadir Doğulu ile birlikte başrolleri paylaştığı Aşkın Tarifi adlı dizide ilk oyunculuk deneyimini yaşadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın