Görüş Bildir
Haberler
Kadınların Johnny Depp'i ve Johnny Depp'in Kadınları

etiket Kadınların Johnny Depp'i ve Johnny Depp'in Kadınları

Dünyanın hem en çekici hem de en yakışıklı aktörlerinden olan Johhny Depp aşk hayatıyla da ön planda oldu hep. Ancak diğer çapkın aktörlerin aksine uzun süreli birlikteliği ve iyi bir aile babası olmasıyla tanındı. Kadınların hayallerini süsleyen bu ünlü ve yetenekli yakışıklı aynı zamanda gençliğinde sinema dünyasının ünlü kadın oyuncularıyla birlikte olmuş ve bu ilişkiler çok konuşulmuştu. Bakalım kadınlar neden Johnny Depp'i bu kadar çok seviyor ve o nasıl kadınları seviyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hayallerin Erkeği: Yakışıklı, Zengin ve Başarılı

Hayallerin Erkeği: Yakışıklı, Zengin ve Başarılı

Kadınların gözdesi olabilmenin ön koşulu elbette yakışıklı bir aktör olmak. Johnny Depp’de bu fazlasıyla mevcut bir durum. Gencecikken başladığı sinema kariyerinde hep başarılı performanslar sergileyen Depp zaman içinde saygınlık da kazandı bir oyuncu olarak. Bu da önemli zira kadınlar çok yakışıklı bile olsa başarısız bir erkeği beğenmeyebiliyorlar. Hem yakışıklı, hem iyi yönetmenlerle çalışan iyi bir oyuncu, hem de çok zengin. Daha ne olsun. Üstelik zenginliğine rağmen Hollywood’un sahte pırıltısında değil kendi sakin dünyasında kalmayı seçmiş, öyle yaşayan bir adam.

Çok Kadın Çok Şans

Çok Kadın Çok Şans

Hayatına çok kadın girmiş çıkmış Johnny Depp’in. Peki bu onun diğer kadınlar tarafından çekici bulunmasına engel mi? Bu durumda hayır. Her ne kadar yayacağınız çapkın ve daldan dala atlayan adam imajı kadınlara itici gelebilecek olsa da düzgün ve seviyeli ilişkiler yaşayan bir erkek karşı cins için tercih edilebilir konuma geliyor. Bu karşı tarafa sizin çekici ve tercih edilebilir bir erkek olduğunuz mesajı vereceği için kadınların kendileri için hayal ettiği ideal erkek imajına sizi yaklaştıran bir şey. Kimi zama dillendirilen evli erkeklerin ya da kadınların bu durumlarına rağmen çekici görünme sebebi de aynı zaten.

Aile Babası Depp

Aile Babası Depp

Aile babası olmak çok güzel şey; deneyimleyen bilir. Süzenli bir hayat, soyunuzu devam ettirecek tatlı çocuklar, evde düzen ve huzur her erkeğin hayalidir. Hele bir de eşiniz Vanessa Paradis gibi bir kadınsa siz baya baya insanların hayallerini süsleyen bir hayata sahipsiniz diyebiliriz. Bazı oyuncular ilişkilerini basından ve hayranlarından saklamaya çalışıyorlar bu malumunuz. Bunu yaparken hayranlarının gözünde hep bekar ve hayallerde de olsa ilişki yaşamaya hazır gibi görünmeye çalışmanın etkisi olsa gerek. Oysa evli de olsa hala hayranları tarafından aşkla sevilen oyuncular çok. Üstelik yine güvenilirlik oranını yükselten bir faktör olduğu için bazısı çok daha çekici görünüyor göze.

Tatlı Serseri Johnny

Tatlı Serseri Johnny

Tatlı serseri olmak ya da böyle görünmek bir aktör için çok önemli. Oynadığınız rollerde de böyle seçimler yapmış olmak avantajlı bir kariyer seçimi aktörler için. Çünkü bir süre sonra siz ne yaparsanız yapın rolleriniz üstünüze yapışıyor ve siz tüm dünyanın gözünde hep o adam oluyorsunuz. Sean Connery Bond, Harrison Ford Indiana Jones, Ian McKellen Gandalf olacak hep bizler için. Özellikle Karaip Korsanları serisinde ama diğer filmlerinde de bolca tatlı serseri olarak gördüğümüz Depp bize hep sempatik gelecek. Mortedacai aslında kötü bir filmdi misal ama Depp öyle tatlıydı ki filmi yine de izleyip, ona bakarken iç geçirdik. Johnny Depp bıyıklarını burar da iç geçirmeyen olursa o bizden değildir zaten.

1. Tracy Lords

1. Tracy Lords

Cry Baby Depp'in ilk filmlerinden biri. Henüz çok genç ve nispeten ünsüz olduğu dönemde çektiği bu filmdeki rol arkadaşı Tracy lords da Johnny Depp'in kadınları kervanına katılmış. Sene 1990.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Ellen Barkin

2. Ellen Barkin

Ellen Barkin ve Johnny Depp 1994 senesinde birlikte oldular. Kendisinden 9 yaş büyük olan Barkin'le kısa ama fırtınalı bir ilişki yaşayıp sonra yollarını ayırdılar.

3. Juliette Lewis

3. Juliette Lewis

Sherilyn Fenn'den ayrıldıktan hemen sonra Juliette Lewis'le birlikte oldu Johnny Depp. İkisi de aynı yaşlarda ve son derece karizmatik olan bu oyuncular belki de daha fazla birlikte olsalar uzun süreli ve sağlam bir ilişki yaşarlardı, çok yakışıyorlarmış birbirlerine.

4. Sherilyn Fenn

4. Sherilyn Fenn

21 Jump Street Johnny Depp'i bize tanıtan projedi, yaşı yetenler hatırlayacaktır. Aktör orada birlikte oynadığı oyuncu Sherilyn Fenn'le 1986-88 yılları arasında süren nispeten uzun süreli bir ilişki yaşamıştı.

5. Jennifer Gray

5. Jennifer Gray

Jennifer Gray'le 1989 yılında sevgili olan Depp bu kısa süreli ilişki hakkında pek yorum yapmamış. Ancak bazı kaynaklara göre ikili saklasa da bir süre nişanlı kalmışlar. Söyleyenlerin yalancısıyız.

6. Lori Anne Allison

6. Lori Anne Allison

Lori Anne Allison ile 1983-85 yılları arasında evli kalmış Johnny Depp. Henüz 20 yaşındayken evlendiği eski eşi kendisinden 5 yaş büyük bir makyaj sanatçısı. İkili 85 yılında anlaşamayıp yollarını dostça ayırmışlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Winona Ryder

7. Winona Ryder

Tam dört yıl birlikte olduğu Ryder ile de hayli fırtınalı bir birliktelikleri olmuştu. Her zamanki gibi film setinde başlayan bu aşk biterken Depp'e kolundaki 'Sonsuza Dek Winona'  dövmesi yadigar kaldı.

8. Kate Moss

8. Kate Moss

Kate Moss ile de uzun süreli bir ilişki yaşadılar. 1994 ile 98 yılları arası Moss'a ait Depp'in hayatında. Ancak bu seçim de Johnny Depp'in karizmatik ve güçlü kadınlardan hoşlandığının kanıtı gibi adeta.

9. Vanessa Paradis

9. Vanessa Paradis

2012 yılında ayrıldığı Paradis'le tam 14 yıl süren mutlu bir birlikteliği olmuştu Johnny Depp'in Aynı zamanda da iki çocuğunun annesi olan Paradis ile gözlerden uzakta bir yaşam sürmüşlerdi. İlişkilerinin küçük çocuklarının geçirdiği ağır hastalık sırasında yara aldığı söyleniyor.

10. Amber Heard

10. Amber Heard

Son nokta şimdilik bu. Tekrar evlenen Depp bu kez mutluluğu yakalamış gibi. 29 yaşındaki gelinimiz de bir oyuncu ve Depp'in rol arkadaşı. Amber Heard evliliğinden bahsederken zaten uzun süredir birlikte olduklarını bu yüzden de hayatlarında çok şeyin değişmediğini söylüyor. Ayrılık dedikoduları olsa da ikili bunları yalanladı çoktan.

Keşke Olsaydı: Gwyneth Paltrow

Keşke Olsaydı: Gwyneth Paltrow

Mortedecai filminde birlikte oynayan ikiliyi birbirlerine çok yakıştırdık. Aslında çok alakasız gibi duruyorlar. Filmde de öyleydi. Paltrow daha soğuk ve aristokrat, Deop ise daha hınzır ve daha halk adamı gibi. Ama tam da bu zıtlık onları birbirlerine çekip inişli çıkışlı ama tutkulu bir ilişki yaşamalarını sağlayabilirmiş. Kısmet değilmiş diyelim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
363
94
63
24
23
21
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?