Görüş Bildir
Haberler
Kadıköy'de Diş Hekiminin Katil Zanlısı: '11 Bin TL Tedavi Masrafı Çıkardı, Kendimi Kaybettim'

Kadıköy'de Diş Hekiminin Katil Zanlısı: '11 Bin TL Tedavi Masrafı Çıkardı, Kendimi Kaybettim'

Emre Ordu
25.05.2022 - 23:11 Son Güncelleme: 25.05.2022 - 23:13

İstanbul Kadıköy’de öldürülen diş hekimi Şeyma Biran’ın, muayenehaneye ilk kez gelen bir hasta tarafından katledildiği belirtildi. Katil zanlısının kimliği, birçok kamera kaydı incelenerek tespit edildi. Gözaltına alınan zanlı, adliyeye sevk edildi. Zanlı ifadesinde ise cinayeti, 'Diş tedavisiyle ilgili fikir almak için içeriye girdim. İçeride tekti. Dişlerime baktı, 11 bin lira tedavi masrafı çıkardı. Konuşunca bir an kendimi kaybettim' dedi.  Öte yandan cinayetle ilgili bir kişinin daha gözaltına alındığı açıklandı.

64 yaşındaki diş hekimi Şeyma Biran, ilçedeki muayenehanesinde 3 gün önce bıçakla öldürülmüş halde bulundu.

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, olayın ardından çalışma başlatan Cinayet Büro ve Kadıköy Asayiş Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını tek tek inceledi.

Kameradan belirlendi

İncelenen görüntülerde bir kişinin 20 Mayıs günü saat 16.36'da binadan çıktıktan sonra koşarak hızla uzaklaştığı görüldü. Şüphelinin kliniğe giren son kişi olduğu anlaşıldı. Bunun üzerine adım adım gittiği yön araştırılan şüphelinin Rasimpaşa Mahallesi Macit Erbudak Sokak'taki bir eve girdiği tespit edildi.

Kısa bir süre sonra da kimliği belirlendi. Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri düzenledikleri operasyonla şüpheli Ziya E.'yi yakaladı.

"Kanlar içinde görünce kaçtım"

"Kanlar içinde görünce kaçtım"

Gözaltına alınan şüphelinin ifadesinde “Dişlerimle ilgili sorunlarım var. Fizik tedavi de görüyorum. Yürürken, kapıda diş kliniği yazdığını gördüm. Diş tedavisiyle ilgili fikir almak için içeriye girdim. İçeride tekti. Dişlerime baktı, 11 bin lira tedavi masrafı çıkardı. Konuşunca bir an kendimi kaybettim. Meyve bıçağını aldığımı hatırlıyorum. Kendime gelince kanlar içinde kaldığını gördüm. Kendime geldiğimde korktum. Daha sonra da kaçtım” dediği öğrenildi.

Şüphelinin diş kliniğinden çıkarak kaçtığı anlar da kameralara yansıdı. Şüphelinin garip tavırlar sergilediği de belirtildi.

Bir gözaltı daha

AA'da yer alan habere göre cinayetle ilgili gözaltına alınan Ziya E'nin ardından A.A, 'suç delillerini gizlediği' gerekçesiyle gözaltına alındı. İki zanlı da emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kartal'daki Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
UnPatrioticVoice

Ülkede en bol şey orospu çocuğu olunca 64 yaşından sonra bok yoluna da ölüyorsun işte .Yazık valla kaç yıl oku çalış didin yıllarca mesleğini icra et sonra o... Devamını Gör

Hermione Granger

ve bi hiç uğruna. ortada bi husumet yok dava yok. adam sadece fikir almak için gidiyor fiyatı pahalı geldi diye öldürüyor. başka dişçiye git a.k. böyle saçma... Devamını Gör

DR.D

Orospu evlatları dopdolu. Dişleri çok kötü biçimdeyse, profesyonel müdahale yapılmışsa ve ekipman kullanılmışsa tutar tabi 11 bin. 7 yıldır dişlerimle uğraşı... Devamını Gör

Ömer

Farz edelim ki diş hekimi aşırı yüksek bir fiyat istemiş olsun. Oç yine oç'dur.

Söyledim gitti

Her yer beyinsiz zombilerle dolu gibi...