Görüş Bildir
Haberler
Kabine Toplantısı Bugün Mü? Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak?

Kabine Toplantısı Bugün Mü? Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak?

Türkiye’de koronavirüs yasaklarının karar bağlandığı Kabine toplantısının ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan Kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, kısıtlamaların kademeli olarak kaldırılacağını söylemişti. 1 Mart itibariyle bazı şehirlerde yasaklar kalkacak ve yeni normalleşme adımları başlayacak. Peki, Kabine toplantısı ne zaman yapılacak? Bu hafta Kabine toplantısı var mı? İşte gündemdeki Kabine toplantısı ile ilgili son bilgiler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kabine Toplantısı Bu Hafta Mı?

Kabine Toplantısı Bu Hafta Mı?

Cumhurbaşkanlığı sitesindeki programa göre Kabine toplantısı bugün yapılmayacak. Kabine toplantısının günü ve saati belli olduğunda haberimiz güncellenecekti.

1 Mart Normalleşme Adımları Nasıl Olacak?

1 Mart Normalleşme Adımları Nasıl Olacak?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün Twitter hasabından, “Normalleşme adımlarını titizlikle çalışıyoruz. Yerinde karar dönemi ile kademeli normalleşeceğiz. 1 Mart itibarıyla süreç belirlenen kriterler çerçevesinde, dört risk seviyesinde valilerimizin başkanlığındaki il hıfzıssıha kurullarımızla başlayacak” paylaşımında bulunmuştu.

Buna göre, yüz binde 10’un altındaki iller (düşük riskli) mavi, yüz binde 11-35 arası (orta riskli) sarı, yüz binde 36-100 arası (yüksek riskli) turuncu ve yüz binde 100’ün üstündeki iller (çok yüksek riskli) kırmızı olarak gösterilecek. İl bazında vaka sayıları haftalık olarak yayınlanacak. Böylece o illerde yaşayanlar, açıklanan vaka sayılarına bakarak kısıtlamaların gevşetilip gevşetilmeyeceğini ya da daha da genişletilip genişletilmeyeceğini önceden görecek. Önlemlerdeki değişikliklere 2 haftalık izleme sonrası karar verilecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın