Görüş Bildir
Haberler
Kabine Değişikliği Olacak Mı? Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak?

Kabine Değişikliği Olacak Mı? Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak?

Türkiye’de koronavirüs ile ilgili alınan kararlar Kabine toplantısı sonrası açıklanıyordu. İl bazında alınan kararlar, Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği risk haritasına göre değişiklik gösterebiliyor. Ayrıca Ankara kulislerinden konuşulan bir konu da Kabine değişikliği. Vatandaşlar, Kabine değişikliğinin olup olmayacağını merak ediyor. Ayrıca bazı bakanlıkların bölüneceği de gündemde. Peki, Kabine toplantısı değişikliği olacak mı? Hangi bakanlıklar bölünecek? İşte tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kabine Değişikliği Olacak Mı?

Kabine Değişikliği Olacak Mı?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, 'Değişim konuşulmaya başlayınca kaçınılmaz olarak bir parça değiştiğinde sistemin hepsinde bir hareketlilik oluyor. 2023'e yönelik sadece partiye yönelik değil, ekibinde yeni bir düzenlemeye gidecektir. Önümüzdeki günlerde bunu göreceğiz.' açıklamasında bulundu. Ankara kulislerinde konuşulan, kabineden geniş çaplı bir revizyon olacağı. 

Kabine değişikliğinin, 24 Mart’ta yapılacak AKP Genel Kongresi sonrasında belli olacağı tahmin ediliyor.

Kabine toplantısının ne zaman yapılacağı ise henüz açıklanmadı. Toplantının, 24 Mart'ta geçekleştirilecek kongre sonrası yapılması bekleniyor.

Bakanlıklar Bölünecek Mi?

Bakanlıklar Bölünecek Mi?

Ayrıca siyasette bir önemli gündem maddesi de bakanlıkları bölüneceği konusu. Kesin olmamakla birlikte, Tarım ve Orman Bakanlığı, Aile ve Çalışma Bakanlığı ve Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın bölünebileceğine yönelik çalışmaların devam ettiği konuşuluyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın