Görüş Bildir
Haberler
Josef de Souza İstanbul'a Geliyor

Josef de Souza İstanbul'a Geliyor

Fatih
03.07.2015 - 19:48
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Josef De Souza yarın İstanbul'a geliyor. Bonservisi 8 milyon euro olan Brezilyalı orta sahanın 5 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor

Transferin flaş ekibi Fenerbahçe, bir ismi daha getiriyor. Sarı lacivertlilerin anlaşma sağladığı Sao Paulo'nun 26 yaşındaki orta sahası Josef de Souza yarın İstanbul'da olacak. Fenerbahçe'nin 3 kez Brezilya Milli Takımı forması da giyen sambacı ile yıllık 1.6 milyon euro'dan 5 yıllığına anlaşma yaptığı belirtiliyor. Kanarya'nın transfer için Josef de Souza'nın sözleşmesinde yer alan '8 milyon euro'ya serbest kalır' maddesini kullanacağı kaydedildi.

PEREIRA PORTO'DAN GÖNDERMİŞTİ

Sarı lacivertlilerin yeni transferinde ilginç bir yön de bulunuyor. Teknik Direktör Vitor Pereira, 2010-12 sezonları arasında Porto'da çalıştığı dönemde öğrencisi olan Josef de Souza'yı yetersiz bulup göndermişti. Ancak aynı Pereira, Josef de Souza için F.Bahçe yönetimine '8 milyon euro, Souza için çok düşük bir rakam. Biz onu alalım, Şampiyonlar Ligi'nde oynatıp iki katına satarız' diye rapor verdi.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/Fenerbahce/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın