Görüş Bildir
Haberler
Jason Statham'ın Başrolünde Olduğu Operation Fortune: Ruse De Guerre Fragmanındaki Türk Kim?

Jason Statham'ın Başrolünde Olduğu Operation Fortune: Ruse De Guerre Fragmanındaki Türk Kim?

GNS
09.12.2021 - 21:54

Başrolünde aksiyon filmlerinin vazgeçilmez ismi başarılı oyuncu Jason Statham ve Guy Ritchie'nin olduğu, çekimlerinin Türkiye'de yapıldığı aksiyon filmi Operation Fortune: Ruse De Guerre filminin fragmanı yayınlandı. Çekimleri Antalya'da yapılan filmde birçok Türk oyuncunun yer aldığı bilgisi verildi. Fragmanda yalnızca tek Türk oyuncunun görüldüğü filmde kimlerin olduğu merak edildi. İşte Operation Fortune: Ruse De Guerre fragmanı ve detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Guy Ritchie ve Jason Statham'ın tekrar bir araya gelmesine vesile olan ve çekimlerinin büyük bir kısmı Türkiye'de gerçekleştirilen Operation Fortune: Ruse De Guerre filminin fragmanı yayınlandı. Filmin 21 Ocak'ta vizyona gireceği belirtildi. Fragmanda yer alan Türk oyuncu ise merak konusu oldu. İşte detaylar...

Operation Fortune: Ruse De Guerre Fragmanı Yayınlandı

Operation Fortune: Ruse De Guerre Fragmanı Yayınlandı

Usta yönetmen Guy Ritchie ve aksiyon süperstarı Jason Statham'ın bir sonraki iş birliği olan, adı daha önce Five Eyes olarak bilinen filmin vizyon tarihi belirlendi ve 21 Ocak 2022 olarak açıklandı. Filmin çekimleri Ocak 2021'de Türkiye'de, Antalya'da gerçekleşmişti. Birçok Türk oyuncunun da yer aldığı, merakla beklenen Operation Fortune: Ruse De Guerre filminin fragmanında bir de Türk oyuncu yer aldı.

Erol Ozan Ayhan Fragmanda

Erol Ozan Ayhan Fragmanda

Son olarak Show TV'de yayınlanan Yalancı dizisinde rol alan, Afife Tiyatro Ödülleri de dahil olmak üzere birçok ödüle layık görülen ünlü oyuncu Erol Ozan Ayhan, Operation Fortune: Ruse De Guerre fiminin fragmanında görülen tek Türk oyuncu oldu.

Erol Ozan Ayhan Kimdir?

Erol Ozan Ayhan Kimdir?

Erol Ozan Ayhan 1981 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 2004 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı lisans Programını birincilikle tamamladı ve aynı üniversiteye öğretim üyesi olarak atandı. 1999 yılından itibaren birçok oyun ve tiyatro çalışmasında görev alan Ozan Ayhan, yurt içi ve yurt dışındaki tiyatro oyunlarında da sahneye çıktı.

2010 yılında akademik görevinden ayrılan Ayhan, aynı yıl Bakırköy Belediye Tiyatroları ekibine katılmıştır. Oyunculuk kariyerinde BBT’nin yanı sıra İstanbul Devlet Tiyatroları ve Kent Oyuncuları’nda da görev alan Ozan Ayhan, 2014'te Ekin Yazın Dostları tarafından yılın komedi oyuncusu ödülüne layık görülmüştür.

Operation Fortune: Ruse De Guerre Fragmanı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Atilla Yetmişbir

Filmdeki aksiyon oyuncuları ve dublorlerin de çoğu Türk zaten