Görüş Bildir
Haberler
İzmir'de Hayvana Şiddet: Köpekleri Boruyla Dövdü

İzmir'de Hayvana Şiddet: Köpekleri Boruyla Dövdü

İzmir'in Selçuk ilçesinde bir kişi, elindeki boruyla sokak ortasında iki köpeğe şiddet uygularken cep telefonuyla görüntülendi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülere hayvanseverlerden tepki geldi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dün akşam yaşanan olayda, Selçuk'un Zafer Mahallesi 3010 Sokak'ta, iki köpeğe uygulanan şiddet cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Elektrik teknisyeni olduğu öğrenilen E.K., elindeki doğalgaz borusuyla iki sokak köpeğine şiddet uyguladı.

İşte o şiddet görüntüleri 🎥

E.K.'nin köpeklere acımasızca vurması, balkona çıkan bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla görüntüleri kaydedip, sosyal medyada paylaşması üzerine ortaya çıktı. Sosyal medyada da paylaşılan görüntüler, hayvanseverlerin tepkisine neden oldu.

Sosyal medyada paylaşılınca tepkiler geldi

Sosyal medyada paylaşılınca tepkiler geldi
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
64
28
9
8
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
pofuudk20

İNŞALLAH GEBERİRSİN OROSPU ÇOCUĞU HAYVANDAN NE İSTEDİN ŞEREFSİZ ALLAH BİN BELANI VERSİN KEŞKE O KÖPEK ISIRSAYDI DA SAKAT KALSAYDIN

Beyza Bayar

bunca yıldır hayvanlara şiddet devam ediyor ülkemiz hala bildiğinden vazgeçmiyor hayvanların canına karşı para ödüyor bu adi insanlar

GM

Videoyu izlemeye cesaretim var mı bilmiyorum ama o hayvanlara vuran döl israfının gerekli cezayı almayacağını çok iyi biliyorum.