Görüş Bildir
Haberler
İzlemeyen Çok Şey Kaybeder! Onedio Editörleri Olarak Bu Ay İzleyip Önerdiğimiz 13 Dizi/Film

İzlemeyen Çok Şey Kaybeder! Onedio Editörleri Olarak Bu Ay İzleyip Önerdiğimiz 13 Dizi/Film

Aburoski
31.03.2021 - 13:22

Kara kara saatlerce 'Ne izlesem?' diye düşünmeye son! 

🎬Konular beyazperde.com sitesinden alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

13. I Care a Lot (2020)

13. I Care a Lot (2020)

IMDb 6,2

“I Care a Lot”, son derece başarılı bir yasal vasi olan Marla Grayson’a (Rosamund Pike) odaklanıyor. Marla’nın kanunları kendi yararına, müvekkillerinin ise zararına kullanmakta üstüne yoktur. Fakat bir gün kendisi için mükemmel bir müvekkil seçtiğini düşündüğü anda hiç olmadığı kadar yanılır. Çok geçmeden dış görünüşün ne kadar yanıltıcı olabileceğini öğrenir.

12. The One (2021-)

12. The One (2021-)

IMDb 6,6

The One, insanların DNA’larının en çok uyuştuğu kişilerle birlikte olduğu bir gerçekliği konu ediyor. İdeal eş seçiminde yapılan yanlış tercihlerden geriye kalan pek çok hayal kırıklığı. Bunun önüne geçmenin yolu ise basit bir DNA testi. Yapılan basit bir test genetik olarak en ideal eşin bulunmasına olanak sağlıyor. Ancak sonucun her ne kadar kusursuz olduğu düşünülse de her ilişki içinde bir takım sırlar barındırır. Dizide, genetik olarak bulunan kusursuz eşlerin sakladığı sırların doğurduğu ölümcül sonuçlar ekrana taşınıyor.

11. The Angel (2018)

11. The Angel (2018)

IMDb 6,6

The Angel”, Mısır Devlet Başkanı Nasır'ın damadı ve onun halefi Enver Sedat'ın hem özel danışmanı hem de sırdaşı olan ve aynı zamanda İsrail gizli servisinin 20. yüzyıldaki en değerli muhbirlerinden biri sayılan Eşref Mervan’ın (Marwan Kenzari) gerçek öyküsünü anlatıyor.

10. Who Killed Sara? (2021-)

10. Who Killed Sara? (2021-)

IMDb 6,7

Kız kardeşinin öldürülmesiyle haksız yere suçlandığını kanıtlamaya ve intikam almaya kararlı olan Álex, gerçek faili bulmaktan çok daha fazlasını ortaya çıkaracak.

9. Boss Level (2021)

9. Boss Level (2021)

IMDb 6,9

Boss Level, hiç bitmeyen bir zaman döngüsüne hapsolan emekli özel kuvvetler subayının hikayesini konu ediyor. Roy Pulver, ülkesine uzun süre hizmet eden ve bir süre önce emekli olan özel kuvvetler subayıdır. Cinayete kurban giden Roy, öldüğü günün sürekli tekrarlandığı bir zaman döngüsüne hapsolduğu keşfeder. Ölümünün ardındaki gizemi açığa çıkarmak için hareke geçen Roy, zamana karşı verdiği bu savaşta döngüden kurtulmayı başarabilecek midir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. The African Doctor (2016)

8. The African Doctor (2016)

IMDb 7,0

Kongolu başarılı bir doktor Fransa'nın küçük bir köyünde çalışmaya başlar. Burada ailesiyle birlikte, hiç de misafirperver olmayan yerel halkın kalbini kazanmaya uğraşır.

7. Ginny & Georgia (2021-)

7. Ginny & Georgia (2021-)

IMDb 7,4

15 yaşındaki Ginyy, içine kapanık bir kızdır. Çoğu zaman kendisini, karşı konulmaz ve enerjik annesi Georgia'dan daha olgun hisseder. Georgia hareketli yaşamlarını arkalarında bırakarak çocukları ile birlikte kendisine yeni bir yaşam kurmak ister. Bu yüzden Austin ve Ginny ile birlikte New England’a taşınır. Ancak Georgia’nın geçmişi onların yeni yaşamlarını tehdit eder.

6. Just Mercy (2019)

6. Just Mercy (2019)

IMDb 7,6

Gerçek bir hikayeye sahip olan “Just Mercy: A Story of Justice and Redemption” kitabından uyarlanan filmde, genç avukat Bryan Stevenson, adaletin yerini bulması için büyük bir mücadeleye girişir. Harvard'dan mezun olduktan sonra Bryan'ın para kazandıran işlerde yer alması beklenir. Ancak o, Alabama'da haksız yere mahkum edilen bir adamın peşinden gider. Yerel avukat Eva Ansley'in de yardımıyla, 1987 yılında ölüme mahkum edilen bir adamın suçsuzluğunu kanıtlamaya çalışacaklardır. Walter McMillan, 18 yaşındaki genç bir kızın ölümünden sorumlu tutuluyordur. Ancak onun sorumlu tutulması için hiçbir kanıt bulunmamasına rağmen McMillan ölüme mahkum edilmiştir. Bryan, Walter'ın suçsuzluğunu kanıtlamaya çalışırken, ilerleyen zamanlarda aslında ırkçılığa karşı savaş vermeye başladığını anlayacaktır.

5. Diego Maradona (2019)

5. Diego Maradona (2019)

IMDb 7,7

Diego Maradona, efsanevi futbolcu Diego Maradona’nın hayat hikayesini konu ediyor. Belgeselde, Arjantinli futbolcunun özel hayatı ve futbol kariyerine odaklanılıyor. Maradona, 1980’lerde pek bir işlevi olmayan Napoli takımı için seçilir. Bu seçim, takım için önemli bir adımdır. Taraftarların sevgisini kazanmayı başaran Maradona, kısa sürede kariyerinde hızla ileler. Kariyerinin zirvesine ulaştığında ise o artık futbol tarihinin efsane isimlerinden biri haline gelir. Maradona’nın yoksullukla başlayan hayatı, futbolda zirveye ulaşması ve özel hayatındaki çalkantıların anlatıldığı belgeselde, daha önce hiçbir yerde gösterilmemiş arşiv görüntülerine yer veriliyor.

4. The Trial of the Chicago 7 (2020)

4. The Trial of the Chicago 7 (2020)

IMDb 7,8

The Trial of the Chicago 7, Chicago’daki 1968 Demokratik Ulusal Konferansı’nda Vietnam Savaşı ve karşı kültür protestoları düzenleyen ve federal hükümet tarafından komplo ve ayaklanmaya teşvik ile suçlanan yedi sanığın 1969 yılında görülen meşhur duruşmasına odaklanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. WandaVision (2021-)

3. WandaVision (2021-)

IMDb 8,1

1950'li yıllarda geçecek olan WandaVision, beyaz perdede Elizabeth Olsen ve Paul Bettany’nin hayat verdiği Marvel karakterleri Scarlet Witch ve Vision'a odaklanıyor.

2. When They See Us (2019)

2. When They See Us (2019)

IMDb 8,9

When They See Us, işlemedikleri bir suç yüzünden hapse giren beş gencin hikayesini konu ediyor. Antron McCray, Kevin Richardson, Yusef Salaam, Raymond Santana ve Korey Wise, Central Park’ta koşu yapan bir kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan beş gençtir. Onlar her ne kadar suçsuz olduklarını söyleseler de cinsel saldırı suçlamasıyla tutuklanır. Daha sonra Central Park Five adıyla tanınan beş siyahi genç, işlemedikleri bir suç yüzünden hapis yatar. Gençler, suçsuzluklarını ispatlamak için zorlu bir mücadeleye girişir.

1. The Boys (2019-)

1. The Boys (2019-)

IMDb 8,7

The Boys, süper kahramanların güçlerini ve şöhretlerini kötüye kullandığı bir evrende geçiyor. Kendilerini kanunu korumaya adayan ve “The Boys” olarak adlandırılan bir grup insan, yozlaşmış süper kahramanları ortadan kaldırmak için zorlu bir yolculuğa çıkar. Preacher’ın yazarı Garth Ennis ile Derick Robertson’ın kaleme aldığı çizgi romandan uyarlanan dizi, Supernatural’ın yaratıcısı Eric Kripke’nin imzasını taşıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
9
3
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın