Görüş Bildir
Haberler
İşte 2022'nin Sonuna Kadar Xbox Game Pass Kütüphanesinde Yerini Alacak 11 Harika Oyun

İşte 2022'nin Sonuna Kadar Xbox Game Pass Kütüphanesinde Yerini Alacak 11 Harika Oyun

Geçtiğimiz günlerde yapılan Xbox Bethesda etkinliğinde duyurulan Xbox Game Pass yolcusu oyunları bu listemizde derledik. Xbox'un bu yıl bitmeden çok daha fazla yapımı bünyesine ekleyeceğini belirtelim ve Game Pass abonelerini nelerin beklediğine bir bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Atomic Heart

1. Atomic Heart

Yıllardır heyecanla beklediğimiz Atomic Heart bizi Sovyetler Birliği dönemine götürecek. Kaçkın yapay zekaların, çıldırmış robotların ve ilginç biyolojik gizemlerin bizi beklediği Sovyet laboratuvarlarında gezmeyi heyecanla bekliyoruz. Atomic Heart bu yıl çıkış yapacak ve çıktığı gün Xbox Game Pass üzerinde sunulacak.

2. Warhammer 40K: Darktide

2. Warhammer 40K: Darktide

Warhammer 40K severlerin oynanış videosuyla mest eden bir FPS aksiyon oyunu Darktide ise Warhammer Vermintide serisini geliştiren ekip tarafından tasarlandı. Geliştirici ekip fantastik Warhammer evreninde silahları kana buladıktan sonra 40.milenyumda daha da kanlı bir maceraya davetiye çıkarıyor.

3. Grounded

3. Grounded

Oyuncuların minyatür çocukları yönlendirerek entomobilerinin sınırlarını zorladığı Grounded yeni paketleriyle beraber Xbox Game Pass abonelerini mutlu etmeye geliyor.

4. Hello Neighbor 2

4. Hello Neighbor 2

İlk oyunuyla çok ses getiren ilginç oyun Hello Neighbor'un yeni halkası bu yıl popüler abonelik hizmetinde yerini alacak. Komşunuzun neyin peşinde olduğunu öğrenmeye çalıştığımız oyun heyecan verici anlarıyla geri dönecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Valheim

5. Valheim

Geçtiğimiz yıl Steam üzerinde bomba etkisi yaratan ve oyuncuları adeta kendine bağlayan hayatta kalma oyunu Valheim bu sefer Xbox Game Pass'e hükmetmeye geliyor. Viking temalı aksiyon-hayatta kalma türündeki yapım yıl bitmeden Game Pass kütüphanesinde yerini alacak.

6. A Plague Tale: Requiem

6. A Plague Tale: Requiem

Kara Veba dönemini fantastik ögelerle anlatan A Plague Tale de heyecanla beklenen devam oyunuyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Requiem adındaki ikinci oyun ile de Rune kardeşlerinin maceraları kaldığı yerden devam edecek.

7. NARAKA: BLADEPOINT

7. NARAKA: BLADEPOINT

Naraka: Bladepoint uzak doğu dövüş sanatlarının test edildiği acımasız arenaları Xbox Game Pass'e getirecek. Steam üzerinde 90,000'den fazla inceleme alarak Çoğunlukla Olumlu notuna erişen yapım bu yıl bitmeden abonelik hizmetine eklenecek.

8. Slime Rancher 2

8. Slime Rancher 2

Yüzlerce saatini slime toplayarak ve besleyerek geçiren oyuncular ikinci oyunda çok daha fazlam esai yapacak. Slime Rancher'ın yeni oyunu Xbox Game Pass kütüphanesine geliyor.

9. High on Life

9. High on Life

Rick and Morty'nin arkasındaki isim Justin Roiland tarafından geliştirilen High on Life ise Rick and Morty'de görmeyi bekleyeceğimiz bir macerayı oyun formülüyle birleştiriyor. Oyuncular insanlığı bir uyuşturucu maddesi olarak kullanmak isteyen bir uzaylı kartele karşı mücadele edecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Pentiment

10. Pentiment

RPG oyunlarının üstadı Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen Pentiment ise insanlığın en büyük günahlarını bünyesinde toplayan bir macera oyunu olarak öne çıkıyor.

11. Scorn

11. Scorn

Oyuncuları H.R Giger'ın resimlerinden çıkmış bir dünyaya götüren Scorn, kasvet ve biyolojik kalıntılarla dolu mide bulandırıcı bir maceraya davetiye çıkarıyor. 

İnsanı boğan ve kedere sürükleyen sanat tasarımı sayesinde bizi bizden almayı başaran yapım bu yıl içerisinde çıkış yaparak Xbox Game Pass kütüphanesinde yerini alacak.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın