Görüş Bildir
Haberler
İstanbuldaki Tüp Bebek Merkezleri

İstanbuldaki Tüp Bebek Merkezleri

Emre Erdem Ünver
08.07.2014 - 01:27 Son Güncelleme: 08.07.2014 - 02:37

İstanbuldaki Tüp Bebek Merkezleri

Tüp bebek merkezleri hastalara uygulanan hizmetlerin karşılığı olarak hastalardan farklı ücretler almaktadır. Tüp bebek tedavilerinde fiyat farklarının ortaya çıkmasındaki en önemli unsur hastalara uyguladıkları tedavide kullanılan teknoloji farkı ve konfor farkı olmasıdır. Ülkemizde İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok bölgede tüp bebek merkezleri bulunmaktadır. İstanbul’daki tüp bebek merkezlerin in başında Acıbadem Hastanesi Üreme Sağılığı Merkezi gelmektedir. Son derece kaliteli, uygun ve teknolojik yöntemlerle hizmet vermekte olan Acıbadem hastanesi üreme sağlığı merkezi adından çokça söz ettirmektedir. Maslak, Kadıköy ve bir diğeri de Acıbadem International hastanesinde bulunun tüp bebek merkezleri hastalar için kolay ulaşım ve son derece kaliteli güvenilir hizmet sunmaktadır.

İstanbul’daki tüp bebek merkezleri nin başında gelen bir diğer merkez ise, Amerikan Hastanesi Yardımcı Üreme Teknikleri Merkezidir. Hizmetlerinden kalite konusunda ödün vermeden merkezden söz ettirmelerinin yanı sıra daha önce çocuk sahibi olması imkansız gözüyle bakılan 3 bin kadar çifte anne-baba olma mutluluğunu sağlamıştır. Teknolojiyi güncel olarak takip etmekte ve sonuna kadar yararlanmakta olan Amerikan Hastanesi sağlık sektöründe ön sıralarda yer almaya devam edecek gibi görünmektedir.

Teknolojinin artması ve özel sektördeki rekabetin artmasıyla birlikte İstanbul’daki tüp bebek merkezleri her geçen gün artmakta ve hastaların mutluluğu için elinden geleni yaparak rekabeti devam ettirmektedirler. İstanbul’daki tüp bebek merkezlerin de fiyatlar ne kadar diye merak eden hastalar için, tüp bebek fiyatları değişiklik göstermekle beraber ilaç fiyatları tedavi masrafları gibi alt konularla birleşince ortaya yaklaşık olarak 4000Tl ile 6000Tl arasında değişen fiyatlar görülmektedir. Tüp bebek tedavilerinde hastanın kullanacağı ilaçların belirlenmesi için anne adayına adetin başlarında kan tahlili yapılarak yumurtalıkların rezerv durumu belirlenir ve eğer anne adayının...

Devamı İçin: http://www.saglikhatti.info/istanbuldaki-tup-bebek-merkezleri/

Kaynak: http://www.saglikhatti.info/istanbuld...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın