Görüş Bildir
Haberler
İstanbul’un Metrobüs Macerası Akıllı Telefonlara Oyun Oldu

İstanbul’un Metrobüs Macerası Akıllı Telefonlara Oyun Oldu

Onedio Medya
04.06.2015 - 20:18
İçeriğin Devamı Aşağıda

Türk oyun stüdyosu Atom Games tarafından geliştirilen “Metrobüs: Race in Istanbul”, Android cihazlar için uygulama mağazası Google Play’de yerini aldı. 

İstanbul sokaklarında geçen ve yerli kaynaklarla geliştirilen “Metrobüs: Race in İstanbul”te oyuncular, şoför koltuğuna geçerek, bomba patlama riskine karşı yolcuların hayatlarını kurtaracak bir maceraya atılıyor. Eğlenceli ve bir o kadar da gerçekçi hikayesiyle dikkat çeken oyun, Atom Games tarafından, Metrobüs’te ezilme tehlikesi geçirmeden seyahat etmek isteyenlerin ısrarlı talepleri göz önüne alınarak geliştirilmiş.

“Metrobüs: Race in İstanbul” oyununda metrobüs aracının şoförü, araçta bir bomba olduğunu öğrenince rahatsızlanıyor. Oyuncuların ise yapması gereken metrobüsün kontrolünü ele alarak metrobüsün hızını 50 km/h altına düşürmemek, trafikte sürüş hızını yüksekte tutmak ve bu esnada polise yolcuları kurtarması için yardım etmek.

4 farklı modelle Boğaz’dan geçiriyor

4 farklı modelle Boğaz’dan geçiriyor

Boğaziçi Köprüsü’nün keyfinin de çıkartılabildiği oyunda, direksiyon başına geçen oyuncunun, hız kaybetmemek için yoldaki engellere dikkat etmesi gerekiyor. Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletlerde oynanabilen oyunda, online skor listesi ile arkadaşlarınızla da yarışabiliyorsunuz. 3Dgrafiklerle, 4 farklı metrobüs modelinin yer aldığı oyunGyro kontrolü ile gerçekçi sürüş keyfi ve trafikle uyumlu oyun deneyimine odaklanmış.

2014 yılında kurulan İstanbul merkezli Türk oyun stüdyosu Atom Games’in, Facebook oyunu Seri Okey‘in de geliştiricisi olduğunu belirtelim.

“Metrobüs: Race in İstanbul” oyununu Google Play’den ücretsiz indirmek için burayı tıklayabilirsiniz. Oyunun videosunu ise aşağıda bulabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mahir Yıldırım

Sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar :)