Görüş Bildir
Haberler
Korkuttuğu Kadar da Eğlendiren, İstanbul'un En Beğenilen 10 Korku Evi

Korkuttuğu Kadar da Eğlendiren, İstanbul'un En Beğenilen 10 Korku Evi

İlyas Taş
06.03.2017 - 11:54

Farklı bir eğlence arayanların yeni favorisi

Son zamanların popüler aktivitesi korku evleri İstanbul'un bir çok semtinde var. İlginizi çekeceğini düşündüğümüz 10 korku evini sizler için listeledik.

Farklı bir eğlence arayanların tercihi korku evinde bir saat süreniz var, bu süre boyunca içeride olayları çözerek çıkışa ulaşmaya çalışıyorsunuz. Ekipçe hareket edilen bu oyunda adrenalin seviyesini tavan yaptıracak 10 mekanı aşağıda bulabilirsiniz.

Kaynak: https://www.kacismerkezi.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Karındeşen Jack

1. Karındeşen Jack

Karındeşen Jack Bakırköy'de ama yaşattığı heyecanla sizi 19.yy'da Londra'da işlenmiş cinayetlerin içine çekiyor. Çözmeniz gereken bir çok gizemli olay ve korku dolu bir mekan ile karşılaşacaksınız. Bulmaca özgünlüğü ve oyun akıcılığı açısından 'mutlaka denemeniz gereken oyunlar' listemizde yer alıyor.

2. Ruhban Yetimhanesi

2. Ruhban Yetimhanesi

Avcılar'da adrenalin patlaması yaşatan bir korku evi; Ruhban Yetimhanesi!  Adından da anlaşılacağı gibi sırlarla dolu bir yetimhanedesiniz. Terk edilmiş bu yetimhaneye 30 yıl sonra yerleşen ailenin 7 yaşındaki çocukları kaybolur ve burada sizin maceranız başlar.

3. Odadan Kaçış

3. Odadan Kaçış

Taksim'deki mekan Belis'in Hikayesi isimli ürpertici bir hikaye sunuyor. Senaryoya göre 1970'li yıllarda terk edilmiş ve sırlarla dolu bir evdesiniz. Belis'in Hikayesi gerilim ve korku seçenekleri ile en beğenilen mekanlar arasında yer alıyor.

4. Kilitist

4. Kilitist

Kadıköy'ün favori oyunlarından olan Kilitist 4 farklı senaryoya sahip. Bunlar arasında Son Ayin ve Korku Evi Gecesi favorilerimiz arasında yer alıyor. Bu evde üst düzey korku ve şaşırtıcı bulmacalar ile karşılaşacaksınız.

5. Korku Seansı

5. Korku Seansı

Adrenalin deyince akla gelen mekanlardan biri Tuzla'daki Korku Seansı. Oldukça ferah bir mekanda cesaretinizi test edebileceğiniz bir senaryoya sahip. Bir saat süre boyunca kesintisiz korku ve heyecan sizi bekliyor olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dehşet Konağı

6. Dehşet Konağı

Beşiktaş'taki mekan 3 katlı gerçek bir konakta yer alıyor. Dehşet Konağı İstanbul'un en geniş korku evlerinden birisi ve oyun akıcılığı da bir o kadar kaliteli. Ürpertici bir ortam olan konak zaten içeri girer girmez sizi etkilemeye başlıyor.

7. Zehir-A Laneti

7. Zehir-A Laneti

Beylikdüzü'nde ben hiç bir şeyden korkmam diyenleri misafir eden mekan! Zehir-A Laneti 1989 yılında yaşanmış gerçek bir hikayeyi konu alıyor. Oyundan sonra olayın gerçek olduğunu gösteren gazete küpürleri ve fotoğrafları gördüğünüzde ayrıca etkileniyorsunuz.

8. Korku Durağı

8. Korku Durağı

Pendik'teki korku evi 2 katlı ve lanetli bir okulu konu alıyor. Korku Durağı'nda bir okul laboratuvarında başlayan ve insanlığı yok etmek üzere olan olayların peşinde olacaksınız. Tabi sizi peşinizde de bilinmeyenler...

9. Korkuland

9. Korkuland

Korkuland Kadıköy'de orman konseptine sahip korku seviyesi yüksek ve oldukça geniş bir alana sahip bir korku evi. Sırlarla dolu bir ormanda başınıza gelecek şeylere hazırlıklı olmalısınız, sizi bir çok sürpriz bekliyor!

10. Dead Silence

10. Dead Silence

Dead Silence İstanbul'da mutlaka gitmeniz gereken korku evlerinden biri. Gerek senaryo kalitesi, gerek korku düzeyi gerekse misafirperverliği ile mutlaka beğeneceğinizi düşündüğünüz bir mekan.

Sizin için listelediğimiz 10 mekanın dışında İstanbul'da ve diğer şehirlerde hangi mekanlar var, özellikleri nelerdir diye merak ediyorsunuz Kaçış Merkezi'ni ziyaret edebilir veya 0506 126 0009'dan arayarak bilgi alabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
10
10
8
8
7
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın