Görüş Bildir
Haberler
İsmini Söyle, Aşk Hayatında Neler Olacağını Söyleyelim!

etiket İsmini Söyle, Aşk Hayatında Neler Olacağını Söyleyelim!

Osman Avcı
28.08.2014 - 15:47 Son Güncelleme: 28.08.2014 - 20:07

İsmin, aşk hayatın hakkında ne söylüyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

1.

2.

2.

3.

3.

4.

4.

5.

5.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tarihe geçeceksin!

Tarihe geçeceksin!

Evet evet tarihe geçeceksin. Aşkın dillere destan olacak. Acı çekmesine çekeceksiniz; ancak acı çekilmeyen aşk, aşk değil, tuzlu kabak çekirdeğidir: Öylesine anlamsız. Bir Leyla ve Mecnun, bir Kerem ile Aslı, bir Tahir ile Zühre misali aşk yaşayacaksın.

İnternetten biriyle tanışacaksın!

İnternetten biriyle tanışacaksın!

Tam da bu aralar, hatta tanışmış da olabilirsin, biriyle tanışacaksın. Bu, Twitter'dan olur, Hocam'dan olur, Facebook'tan olur, Instagram'da like yoluyla olur, hatta Yemeksepeti bile olabilir, hiç fark etmez: Senin kaderinde var bu, bir şekilde olacak. Hiç öyle nette tanıştığın nette kalır deme, bir şans tanı!

Gemide evleneceksin!

Gemide evleneceksin!

Düşünsene, hayatının aşkını bulmuşsun, zaten evleneceğin biliyorsun onunla. Ama birden, hoop bir sürpriz: İki biletle çıkıp geliyor ve diyor ki 'hadi dünya turuna çıkıyoruz.' Sonra orada sürpriz evlilik teklifi ve jet nikah! Her şey ayarlanmış. Güneş batmaya yüz tutanda 'evet' diyorsun ona. Senin kaderinde var bu. Düz evlilik sandalına binmiyorsun yani, seninkisi Evlilik Cruise'ü :)

İş arkadaşınla yeni bir aşka yelken...

İş arkadaşınla yeni bir aşka yelken...

Evet evet ondan bahsediyoruz. Kaçamak bakışlarınızla, birbirinize ufak ufak dokunuşlarınızla zemin zaten buna çoktan hazırdı, bir kıvılcıma bakar. Zaten onu düşünmeden de duramıyorsun. Ve ondan beri, iş, senin için daha bir anlamlı. Eve gittiğinde bile onu düşünmeden duramıyor, sosyal mecra hesaplarını hunharca stalklıyorsun. Ama korkma, siz birbiriniz için yaratılmışsınız ve o vaad edilen gün yakındır. Sadece biraz daha atak ol, köşelere teknik vur ;)

9 çocuk + Sıkıcı bir evlilik!

9 çocuk + Sıkıcı bir evlilik!

Bu hayat bazılarına iyi davranmaz ve sen de bunlardan birisin. Evet bu teste azıcık keyiflenmeye gelmiştin, ama insan kaderinden kaçamaz, biz de sana yalan söylemek istemeyiz. Acı ama gerçek, 9 çocuk ve darlamakta-can sıkmakta sınır tanımayan bir eşe sahip olacaksın. Allah şimdiden kolaylıklar versin :(

Bir öğretmenle sonsuza dek mutluluk!

Bir öğretmenle sonsuza dek mutluluk!

Evet ondan bahsediyoruz. Çok akıllı birisi, idealist de. Nazik, incelikli ve en önemlisi dürüst + sadık. Hala tanışmadıysan böyle biriyle, fark etmez, tanışacaksın ve 'happily ever after' olacak. Tek sıkıntın biraz fazla şehir gezeceksin; ama olsun, onun gibi birisiyle cehennemin dibine gidilir!

Bir yalnızlık ki, sorma gitsin!

Bir yalnızlık ki, sorma gitsin!

Ah bu senin ayrıntıcılığını, mükemmeliyetçiliğini, armudun saplarını, üzümün çöplerini kafana takmalarını ne yapacağız bilmiyoruz. Survivor birincisi misali onu eledin, bunu ada konseyini çıkardın ve kala kala tıh-ı teber, şah-ı merdan kaldın, iyi mi. Bir bakıma sen de haklısın be! İnternet zaten tam bir çöplük, arkadaşlarının tanıştırdıklarıysa ondan beter. Ama işte o kör olasıca yalnız yok mu, onu ne yapacağız?

İkinci baharını yaşayacaksın!

İkinci baharını yaşayacaksın!

Büyük ozan Yıldız Abla'nın dediğin gibi 'aşkın tuttu ellerimden, ummadığım anda' olacaksın. Bu hayat bitmeyen tek şey umuttur, ki o bile bitecek sende. Çünkü hayal kırıklığının, acının, arabeskin dibini yaşadın ve bu halde içinde küçük bir fener bile yanmaması çok normal. Ancak dediğimiz gibi bu bahar, başka bahar olacak!

Ünlü bir sevgilin olacak!

Ünlü bir sevgilin olacak!

Eninde sonunda, şöyle ya da böyle ünlü bir sevgilin olacak. Bundan önce başarısız denemelerin olacak, ancak mutluluğu onda bulacaksın. Onunla tanıştıktan sonra ise, artık güneş daha bir değişik doğacak, rüzgar daha bir garip esecek. Yakamozun da, tatlı kıskançlıkların da tadı bir başka olacak. Kısaca aşık olacaksın, onun ünlü falan olması hikaye!

Aşk ve nefretin anaforunda çırpınacaksın!

Aşk ve nefretin anaforunda çırpınacaksın!

Bir gün gelecek ve şu anda gerçekten ama gerçekten nefret ettiğin birisine aşık olacaksın (Zaten nefret ve aşkın birbirine ne kadar yakın duygular olduğunu, bilmem söylemeye gerek var mı?). Ancak aradan biraz vakit geçecek, araya da birileri girecek ve ikinizin de kafasına birbirinizi nasıl sevdiğiniz dank edecek.

Paris'te balayı wuhuuu!

Paris'te balayı wuhuuu!

Onu nerede, ne zaman, nasıl bulursun bilmiyoruz ama doğru kişiyi bulacak olman bir gerçek ve ondan da gerçeği Paris'te balayı yapacak olmanız, wuhuuu! Atlayacaksınız buradan bir uçağa, hoop 3buçuk saat sonra Paris. Butik otelinize yerleşeceksiniz, Louvre'da bitmeyen sıraya gireceksiniz, zafer takında fotoğraf çektireceksiniz, meşhur Cafe'lerinde kruvasan + kahve ikilisine gireceksiniz. Bunun adı: Crème de la crème!

Boşanma + 1 adet kedi!

Boşanma + 1 adet kedi!

Evet, elbet bir gün evleneceksin, ancak şarkıda dediği gibi 'mutlu aşk yoktur' ve bir gün siz de tükeneceksiniz. Birbirinizi tüketmek yerine, modern zamanların en revaçta kavramı olan 'boşanma' işine girişeceksiniz. Ondan sonra da minnoş bir kedin olacak, adını da 'Hıdır' koyacaksın. Kafan rahat olacak kısaca!

Eskiye rağbet edeceksin!

Eskiye rağbet edeceksin!

Eskiye rağbet edecek, bit pazarına nur yağdıracaksın. Tutku dolu olan ilişkiniz, ikinizin de yüksek egosu ve bir tutam cahilliğiniz yüzünden, yok yere bitmişti. Ve fakat ondan sonra ikiniz de dikiş tutturamadınız ve aklınızın bir köşesini hep birbirinize ayırdınız. Zamansa değişti, Çelik de, siz de. Artık cüheyla değilsiniz ve cebinizde bir adet 'r' vitesi bulunduruyorsunuz. Bu halde, siz ikinize bir ömür boyu mutluluk diliyoruz :)

Yabancı oyuncu transferinde bulunacaksın!

Yabancı oyuncu transferinde bulunacaksın!

Enginlere sığmayıp taşan bir kişi olduğun için, bu memleketin de sınırların taşıp yabanellerden bir yar edineceksin. Bu kişi de kuvvetle muhtemel Batı Avrupalı olacak. Saçları sarı, gözleri mavi, uzun boy zaten fiks. 5+1 yabancı sınırına takılmaman dileğiyle, senin yabancı arkadaşla, şimdiden bir ömür boyu mutluluk diliyoruz!

Annenin gıcık olduğu biriyle beraber olacaksın!

Annenin gıcık olduğu biriyle beraber olacaksın!

Sen, zaten herkesin yaptığının tam aksini yapmayı ve Mersin'e gitmek yerine tersine gitmeyi kendine düstur haline getirdiğin için, bu gönül meselende de aynısını yapacaksın. Annen 'yapma etme' diyecek; ama sen bildiğini okuyacaksın. Korkma annen de senin hakikaten sevdiğini görünce ona alışacak. Kaçarı yok!

Mutlu evlilik + Para!

Mutlu evlilik + Para!

Senin hayatından iyisi Şam'da kayısı! Her insanın hayattan beklediği yegane şey mutluluktur. Bunun için de iyi bir eş ve para gerekir (Para gerçekten gerekir!). Bazıları bunlardan sadece biriyle, hatta 'hiç'iyle yetinirken, sen, ikisini de alıp 'turnayı gözünden vurma'nın romanı yazacaksın!

3 çocuk + Köy hayatı!

3 çocuk + Köy hayatı!

Sen bu hayattan çok şeyler beklemeyen birisin, bu yüzden çocukların ve eşin olduktan sonra her yerde yaşarsın, ki bundan da öte sakin, yalın yaşamı da çok seviyorsun. 3 tane nur topu gibi çocuk + taze yumurta + pastorize edilmemiş süt + bol bol bahçe işi + eşinle sıradan ama güzel bir hayatı tüketeceksin. Fazlası yok, ama eksiği hiç yok!

4 çocuk + Aktif cinsel yaşam!

4 çocuk + Aktif cinsel yaşam!

4 çocuğa ve aktif bir cinsel yaşama sahip olacaksın (4 çocuktan belli zaten :)). Yakın bir zamanda, ki bu tahmin ettiğinden çok önce olacak, evlenecek. Hemen çocuk yapmaya başlayacak, çocuk yapıyoruz/bakıyoruz diye de hayatı ıskalamayacaksınız. Gezecek, tozacak; hem çocukların, hem de birbirinizin tadını çıkaracaksınız. Yaşlandığınızda bile bu aktiflik devam edecek, adınız 'tavşan'a çıkacak :)

5 çocuk + Bir sürü kucak!

5 çocuk + Bir sürü kucak!

Evet yanlış duymadın 5 çocuğa sahip olacaksın. İlk önce bir evlilik yapacak, oradan 2 çocuğun olacak. Sonra boşanacaksın, ama bu boşanma sana oldukça iyi gelecek. Hakim çocukların velayetini de sana verecek. Sonra başka biriyle evleneceksin, ancak bu kişi, çok ama çok farklı olacak. Ondaki 3 çocukla birlikte, mutlu mesut yaşayıp gideceksiniz. Ayrıca diğer çocukları hiçbir zaman kendi çocuklarından ayırmayacaksın, bravo valla sana!

11 çocuk + Fatih Terim!

11 çocuk + Fatih Terim!

Ne ara yapacaksın, nasıl yapacaksın, oralar bize karanlık; ama durum böyleyken böyle: 11 çocuk sahibi olacaksın. Tabii bu kadar çocuğu idare etmek zor, Fatih Terim'le masaya oturup ilk önce prensipte anlaşıp, daha sonra 3+1 yıllık sözleşme imzalayacaksın. Çocuklar önde pres yapacak, birisinin de boyu uzun olduğu için ilerde Pivot santrafor oynayacak ve Fatih Terim, Milli takımdan teklif almadığı sürece böylece sürüp gidecek...

6 çocuk + Bol kusmuk!

6 çocuk + Bol kusmuk!

Bu aralara Whatsapp'ta çılgınlarca mesajlaştığın 'o' kişiyle, sonunda evlenmeye karar vereceksin. Ne olduğunu anlamadan da, etraf çocuklarınla dolacak taşacak. Kusmuklarsa 6 çocuğun ve 6 hamilileğin kaçınılmaz sonucu pek tabii ki! Gerçek hayat, Whatsapp'ta birbirinize gönderdiğiniz smiley'lara benzemiyormuş değil mi? :)

7 çocuk = Aşiret!

7 çocuk = Aşiret!

Şu anda komşun olan, yıllardır aklında olan o kişiyle evlilik denen sandala bineceksin. İkiniz de çocuk sevdiğiniz için peşi sıra dizeceksiniz çocukları. 7 sayısını seviyorsun zaten, o ne şüphe!.. Oh miss! Bu kadar çocuk yaptığın için her gün pişmanlık duysan, geri dönüş yok. Sana ve senin aşiretine selamlar :)

Senin derdine derman meyler!

Senin derdine derman meyler!

Senin hayatın hep hayal kırıklıklarına, ayrılmalara, terk edişlere gebe olacak. Yalan söyleyemeyiz, durum böyleyken böyle. Derdine tek dermansa meyler olacak, dilin ise hep onun ismin heceleyecek. Onu senden çalanınsa hain geceler olduğunu hiç söylemiyoruz bile. Neyse bir kadehte varolmak da iyidir iyi!..

İlkokul aşkına döneceksin!

İlkokul aşkına döneceksin!

Hani bir kıyafet alacaksındır, ki bu da önemli bir kıyafettir ve ilk girdiğin yerdeki kıyafeti beğenmişsindir; ama daha iyisi illaki vardır diye tüm mağazaları dolaşırsın da, o ilk giydiğin her zaman daha iyidir. Heh işte senin aşk hayatını bu örnek gayet güzel anlatır. Zaten aşkların en güzeli, en safı, en masumu İlkokul aşkı değilidir de nedir?

Kedi, Kedi, Kedi!

Kedi, Kedi, Kedi!

Eninde sonuda kedilere kalacaksın. Her şey yalan kedi gerçek. 16-17 kedin olacak. Hepsinde ayrı bir tat, hepsinde ayrı şefkat, ama öyle birisi (siyam olanı) var ki, imdat Allahım imdat diyeceksin. Bu konuda söyleyeceklerimiz bu kadar :)

Görücü usulü!

Görücü usulü!

Valla hiç darılmaca gücenmece yok, sen bu aşk-meşk, evlilik işlerini beceremedin. Hep denedin, hep yenildin. Ancak bu sefer daha iyi deneme, daha iyi yenilme. Halet-i ruhiyen de perte çıkmadan, bırak bu işi senden daha tecrübeli olan annene-babana. Onlar seni senden daha iyi tanırlar ve sana münasip birisini bulurlar. Zaten bu flört ıvır zıvırı çıkmadani bu işler daha iyi, daha tıkırındaymış!

Daldan dala!

Daldan dala!

Değme playboylar, alemlerin en ün yapmış Don Juan'ları, çapkın kızları uslanıp çoluk çocuğa karışacak, ama sen: CIK! Binlerce şey görüp, yaşayacaksın. Ama en mühimi bu halinden ve yaşadıklarından bir salise bile pişmanlık duymayacaksın. Ne mutlu sana!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5594
2638
1764
1710
1385
1352
1119