Görüş Bildir

Amasya Merzifon'daki Şehit Ahmet Özsoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde müzik öğretmeni kara çarşaf ile İstiklal Marşı'nı okuttu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kara çarşaf ile İstiklal Marşı okutulmasını Halk Tv'de yazan İsmail Saymaz, "Okul müdürünün eşi ve müdür yardımcısı kavga etmişti" dedi.

Kara çarşaf ile İstiklal Marşı okutulmasını Halk Tv'de yazan İsmail Saymaz, "Okul müdürünün eşi ve müdür yardımcısı kavga etmişti" dedi.

Saymaz yazısının devamında ise, 'Şehit Ahmet Özsoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, dün bir darp olayı ile haberlere yansımıştı. Okul müdür yardımcısı Mustafa Baş'ın, aynı zamanda eşi olan okul müdürü Saime Baş'ın odasında diğer okul müdür yardımcısı Ali Kaplan'a saldırdığı ortaya çıkmıştı. Saldırıya uğrayan Ali Kaplan kendisini odadan dışarı atmış ve kavga araya giren diğer öğretmenler tarafından ayrılmıştı. 9 Eylül'de yaşanan olay sırasında müdür Saime Baş da odadaymış. Kavganın, Eğitim Bir-Sen üyesi Ali Kaplan'ın daha önce Baş çifti hakkında usulsüz idari işlemler yaptıkları gerekçesiyle yaptığı şikayetten kaynaklandığı öne sürülüyor. Olayın ardından Ali Kaplan, polis merkezine giderek okul müdürü Saime Baş ve eşi Mustafa Baş hakkında şikayette bulunmuş' dedi.

Kaynak: Halk Tv

İşte o anlar:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
104
34
18
14
13
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ding dong

Ben olayı tam anlamadım. Yasak mı çarşafla istiklal marşını okutmak? Bu kadar büyütmenin olayı nedir?

Öteye Giden

Evet yasak

Kestane çeri

İmam hatip diye bir okul türü olmasından daha şaşırtıcı bulmadığım bir durum

albusseverus

Bi öğretmene mini etek giydi diye hakkında soruşturma açılmıştı..Ama laik olan ve cumhuriyetle yönetilen bi ülkede biri çıkıp çarşafla istiklala marşı okutuy... Devamını Gör