Görüş Bildir
Haberler
İŞKUR Önünde Göz Yaşlarıyla Çay Satıp İş Arıyordu: Mansur Yavaş'tan Yusuf Derin'e Destek

etiket İŞKUR Önünde Göz Yaşlarıyla Çay Satıp İş Arıyordu: Mansur Yavaş'tan Yusuf Derin'e Destek

Ankara'da İŞKUR önünde iş arayan bir yandan da evde demleyip termosla getirdiği çayı satmaya çalışan 45 yaşındaki Yusuf Derin, 'Kızım en son 'baba evde ekmek yok' dedi. Evde termosum vardı çayı demledim...' dedikten sonra gözyaşlarına boğulmuştu. Derin'in iş arayışı ve bu sırada çay satarak eve para götürmeye çalışması dikkat çekmişti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, görüntüler sonrasında Yusuf Derin için harekete geçti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Deniz Demir, Yusuf Derin’e Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yardımda bulunulacağını açıkladı. Demir, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında Mansur Yavaş’ın talimatıyla Yusuf Derin’e destek sağlanacağını ifade etti.

"En son kızım ‘baba evde ekmek yok"

FOX TV Ana Haber’de yayınlanan görüntülerde, Ankara’da İŞKUR önünde ”kalabalık olur” diyerek bir yandan iş arayan bir yandan da evde demleyip termosla getirdiği çayı satmaya çalışan 45 yaşındaki Yusuf Derin, “En son kızım ‘baba evde ekmek yok’ dedi. Evde termosum vardı çayı demledim….” dedikten sonra gözyaşlarına boğulmuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İşsiz babanın gözyaşları özellikle sosyal medyada dikkat çekmişti

İşsiz babanın gözyaşları özellikle sosyal medyada dikkat çekmişti
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
616
208
92
11
9
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
selaminko

Allah kimseyi evladı karşısında çaresizlikle sınamasın. Çok zor çok.

Hilal Bal

Mansur Yavaş ADAMSIN net!

Lestat

Kendi sağlığını, hayatını hiçe sayarak insanların geçinme, hayatı idame ettirme bataklığına sürüklendiği kokuşmuş düzenin adıdır kapitalizm. Allah yolunu açı... Devamını Gör