Görüş Bildir
Haberler
İrem Derici'nin Cem Belevi Paylaşımı Gündemi Hareketlendirdi! İrem Derici ve Cem Belevi Barıştı mı, Sevgili mi

İrem Derici'nin Cem Belevi Paylaşımı Gündemi Hareketlendirdi! İrem Derici ve Cem Belevi Barıştı mı, Sevgili mi

Cem Belevi ile yaşadığı bir darın bir barışık aşkla gündemden düşmeyen İrem Derici yine dikkatleri üzerine çekti. Yaklaşık 6 aylık bir ilişki yaşayan pop dünyasının sevilen iki ismi Derici ve Belevi yeniden magazin gündemine oturdu. İrem Derici'nin doğum günü için Amsterdam'a giden ünlü ikili, tatil dönüşü ayrılık kararı almıştı. Sosyal medyanın aktif isimleri arasında yer alan İrem Derici yaptığı bir paylaşımla tüm ilgiyi üzerine çekti. Derici'nin Cem Belevi'yi paylaşması gündem oldu. İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Magazin dünyasında ilişkileriyle sürekli konuşulan İrem Derici ve Cem Belevi yeniden gündem oldu. Tatil dönüşü herkesi şok edip ilişkilerini noktalayan ikili dikkatleri üzerine çekmişti. İrem Derici, Cem Belevi ile ayrıldıktan sonra 'Sorun Cem'de değil, bende. Aslında sıradan, monoton bir ilişki yaşamaktansa böyle hayatı uçlarda yaşamayı seviyoruz. Böyle ayrılıklar besliyor bizi. Çok seviyorum abi ne yapayım?' açıklamalarını yapmıştı. Derici'nin Instagram hesabından şarkıcı Cem Belevi'yi paylaşması dikkatlerden kaçmadı.

Kaybolan Valiz Yüzünden Ayrıldılar!

Kaybolan Valiz Yüzünden Ayrıldılar!

Hollanda'da aşk tazeleyen İrem Derici ve Cem Belevi'nin dönüşte ayrılması herkesi şoke etmişti. Ünlü ikilinin neden ayrıldığı ise büyük bir merak konusu olmuştu. Çiftin ayrılık sebebinin ise kaybolan bir valiz olduğu ortaya çıkmıştı.

İrem Derici ve Cem Belevi Instagram'dan Birbirlerini Engellemişlerdi!

İrem Derici ve Cem Belevi Instagram'dan Birbirlerini Engellemişlerdi!

Valiz krizi nedeniyle ilişkilerini bitiren İrem Derici ve Cem Belevi sosyal medyadan birbirlerini engelleyip, beraber oldukları fotoğrafları silmişlerdi.

'Sevgilim❤️ '

'Sevgilim❤️ '

Çengel bulmaca çözerken şarkıcı Cem Belevi'nin fotoğrafı ile karşılaşan İrem Derici, 'Resimdeki şarkıcı' sorusunun yanıtına, 'Sevgilim' yazıp kalp koydu. Bu anları Instagram hesabından paylaşan İrem Derici dikkatleri üzerine çekti.

Bu Haber de Dikkatinizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
paranoid

ergenmisin aq bunlar yarın yine kavga ederler bu sefer birbirilerine sktiri çakarlar