Görüş Bildir
Haberler
İrem Derici'den Cem Belevi'ye Aşk İtirafı: "Daha Ne Yapayım, Karlara mı Yazayım?"

İrem Derici'den Cem Belevi'ye Aşk İtirafı: "Daha Ne Yapayım, Karlara mı Yazayım?"

GNS
21.02.2022 - 17:50

Sosyal medya paylaşımları, özel hayatı ve yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen pop şarkıcısı İrem Derici, uzun süredir konuşmaktan kaçındığı ilişkisi hakkında itiraflarda bulundu. Kendisi gibi müzisyen Cem Belevi ile yaşadığı bir dargın bir barışık ilişkisi hakkında açıklama yapan Derici gelen sorulara, 'Daha ne yapayım karlara sevdiğimi mi yazayım. Gerçekten çok seviyorum' diyerek bir nevi ilanı aşk etti. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Magazinde sürekli olarak arkadaş olduklarını iddia ederek ilişkilerini yalanlayan İrem Derici ve Cem Belevi cephesinden ilanı aşk geldi. Şarkıcı İrem Derici geçtiğimiz gün verdiği konser sonrası magazin muhabirleriyle sohbet etti. Bir dargın bir barışık ilerleyen ve ihanet iddialarına karışan ilişkisi hakkında açıklamalarda bulunan derici 'Çok aşığım' dedi. İşte detaylar...

Ben Kazandığımı İşime Harcıyorum

Ben Kazandığımı İşime Harcıyorum

Ünlü şarkıcı İrem Derici, Yeşil Nesil Atölyeleri'nin düzenlediği Karfest konserler serisinde yine şahane bir sahneye imza attı. Ortama uygun bir şekilde bembeyaz giyinen Derici'nin güzelliği göz kamaştırdı. Beyaz kürkü ve gözlükleriyle herkesin beğenisini kazanan şarkıcının, 'Ben kazandığımı işime harcıyorum. Gözlüğüm 99 .9 TL kürküm sahte' ifadelerini kullanması, Demet Akalın'a gönderme olarak yorumlandı.

İrem Derici'den İlanı Aşk

İrem Derici'den İlanı Aşk

Cem Belevi ile olan ilişkisi hakkında gelen sorulara 'Daha ne yapayım karlara sevdiğimi mi yazayım. Gerçekten çok seviyorum' diyen İrem Derici, bir nevi aşkını itiraf etti. Son dönemde kilo verdiği görülen şarkıcının ' Sadece aşık olunca kilo veriyorum. 38 beden oldum. Çünkü aşığım' demesi dikkat çekti. 'Seni üzen ölsün' diye bağıran bir seyirciye Derici, 'gebersin aşkım çok haklısın' demesi herkesi kahkahalara boğdu.

Uğurum Oldu

Uğurum Oldu

Tek taş şarkısını söylerken şarkının hikayesini sevenleriyle paylaşan Derici, 'Zamanında tek taşımı kendim aldım. Ünlü olunca ilk konser paramla güzel bir para kazandım. 'Tek taş alayım' dedim. Çünkü benim bütün arkadaşlarım hayatları boyunca meraklıydı. Aldım kendime takamıyorum. Çakma şeyler bende güzel duruyor bunlar bende emanet duruyor. Bir gün taşındım eşyalarımı yerleştiriyorum baktım bu yüzük. 'Bunu satarım' diye düşünürken bir mail geldi. İrem'cim bu şarkıyı senin için düşündüm bir dinle beğenirsen al yazıyordu. Totem yaptım alacağım. 2017 yılında tek taş 30 bin ediyordu, tek taşın parasıyla şarkının sözü, müziği, aranjesi hepsini yaptırdım. Şarkı da bana uğurlu geldi. Parmağıma takamıyorum ama Youtube'da 100 milyona yaklaştı' ifadelerini kullandı.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın