Görüş Bildir
Haberler
iPhone Kullananlar İçin Olmazsa Olmaz 6 Fotoğraf Düzenleme Uygulaması

iPhone Kullananlar İçin Olmazsa Olmaz 6 Fotoğraf Düzenleme Uygulaması

Günümüzde iPhone kullanan milyonları göz önünde bulundurduğumuzda bu kullanıcıların telefonuyla fotoğrafçılık yapanları yoksaymak ayıp olurdu. Ben de bir fotoğrafçı olarak sürekli kullandığım, olmazsa olmaz mobil fotoğraf düzenleme uygulamalarını listeleme ihtiyacı duydum, uygulamaların bi kısmı paralı olabilir ama emin olun verdiğiniz ücreti fazlasıyla hakeden uygulamalar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Enlight

Enlight

iTunes fiyatı 5$ olan bu uygulama mobilitiye biraz daha profesyonelleştirmiş durumda. Verdiğiniz efekti maskeleme avantajı olsun, birbirinden güzel efektleri olsun, kullanışlı arayüzü olsun Enlight benim favorilerimde :)

InstaSize

InstaSize

Başlangıçta İnstagrama atacağımız fotoğrafları kırpmamak için kullandığımız resizer uygulama da kendini geliştirerek birbirinden güzel onlarca efekti son güncellemesiyle bizlere sundu. İnstagram tipi kolay seçilebilir efektleri ve ücretsiz olmasıyla InstaSize yine olmazsa olmazlarımızdan.

Mextures

Mextures

Mextures, fiyatı 2$ olmasına aldanmamak lazım, bazı ekstra efekt paketleri de ekstra ücrete tabii fakat yine verdiğimiz ücreti hakeden bir uygulama. Arayüzü derseniz fazla karışık, biraz kurcalayarak ya da şans eseri şaheser niteliğinde fotoğraflar düzenleyebilirsiniz. Uygulamanın en önemli yönü ise verdiğimiz tüm efektleri ayrı ayrı katmanlayarak seviyeleriyle kolayca oynamamızı sağlayabilmesi.

Snapseed

Snapseed

Google tabanlı bir uygulama olan Snapseed tamamen ücretsiz. Son güncellemeyle daha basit ve kullanışlı bir arayüze dönen Snapseed ile aklınıza gelebilecek her türlü teknik düzenlemeyi yapabilir, bunun yanı sıra birbirinden güzel yüzlerce efekti hiçbir ücret ödemeden kullanabilirsiniz.

Facetune

Facetune

4$ lık fiyatına değer mi diye düşündüren Facetune, her ne kadar kolay kullanıma sahip olup yüzdeki kusurları gidermede fazlasıyla mükemmel olsa da tek amacı bu olan uygulama bize efekt sunmuyor. Cilt kusurlarını gidermek için bir uygulama arayanlar için nokta atışı olan bu uygulama efektseverleri biraz üzüyor :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın