Görüş Bildir
Haberler
İnternet Sitenizi özgünleştirerek rakiplerinizi geride bırakın

İnternet Sitenizi özgünleştirerek rakiplerinizi geride bırakın

cihan çakır
05.01.2015 - 16:28 Son Güncelleme: 05.01.2015 - 16:47

İnternet Sitenizi özgünleştirerek rakiplerinizi geride bırakın

Firmanızın, pazardaki payını büyütmek, daha çok kişiye hizmetinizi ulaştırmak hayal değil. Sizlerde Arma Web Ajansı ile web tasarım ve diğer alanlarda çalışarak internet dünyasının sunduğu imkanlardan yararlanarak işlerinizi daha kısa sürede büyütebilirsiniz.

Arma Web Ajansı, sizler için bir çok hizmet sunmaktadır. İnternet dünyasında daha etkili bir rol oynamanız için aklınıza gelebilecek bütün donanım ve bilgiye sahiptir. Türkiye'de eşine çok nadir rastlanan çalışma stratejisi ile tanışarak, sizlerde artık firmanızı markalaştırabilirsiniz.

Arma Web Ajansı sizler için neler yapar?

Bizler, 50 kişilik ekibimiz ile internet dünyasında etkili bir rol oynamanız için gerekli bütün desteği veririz. Ekibimiz ile sizlere sunduğumuz hizmetler web tasarımı, web programlama, arama motoru optimizasyonu, e-ticaret, domain, Google Adwords danışmanlığı, marka tescili, sosyal medya danışmanlığı, hosting ve sunucu hizmetleridir.

Web Tasarımınızı özgünleştirerek rakiplerinizi geride bırakın.

Bir firmanın internet üzerinde otorite sahibi olması ve bu otoriteyi devam ettirebilmesi için web tasarımı çok önemlidir. Kullanıcı, firmanızın web sitesine girdiğinde istediklerine kolay bir şekilde ulaşmak ister. Bunu sağlamak için tasarımın, kullanıcıyı yormaması ve firmanın hizmetine uygun çizgilerde olması gerekir.

Bu sebepten Arma Web Ajansı, firmanızın web sitesini tamamen özgün çizgiler ile tasarlıyor. Alanında profesyonel web tasarımcısı ekibimiz, sizlere eşi benzeri olmayan ara yüz ve sizin istekleriniz doğrultusunda oluşan bir yönetici paneli oluşturuyor. Bu çalışma ile artık firmanızın web sitesi tamamen sizlere özgün oluyor ve web sitenize giren kullanıcılar sitenizde daha çok vakit geçiriyor.

Tabi ki, web tasarımı konusunda sadece görsele değil, web sitesinin arama kanallarında daha üst sıralara çıkması için gerekli kodlamalarına ve alt yapısına da oldukça büyük özen gösteriyoruz. Bu sayede görsel olarak yakalanan başarı arama sonuçlarına da yansıyor.

E-Ticaret yolunda emin adımlarla ilerleyin

Sizlere sunduğumuz hizmetlerden biri de E-Ticaret danışmanlığıdır. İnternet üzerinden yapılan alışverişlerin hacminin artması bir çok firmanın dikkatini çekti ve günümüzde hemen hemen bütün firmalar internet üzerinden satışlarını sürdürmektedir.

E-Ticaret yolunda emin adımlarla ilerleyerek rekabete ayak uydurup, satışlarınızı artırmak için ekibimiz ihtiyacınız olan bütün desteği vermektedir. Sanal ortamda kredi kartı ve diğer ödeme şekilleri ile satış yapmanız için gerekli alt yapı, ürünlerinizi sergilemeniz için gerekli sanal mağaza açma konularında yapacağımız çalışma ile sizlere sadece geriye yaslanıp satışlarınızdaki artışları izlemek kalıyor.

Ekibimiz E-Ticaret konusunda, Google arama optimizasyonu için her türlü çalışmayı gerçekleştirmektedir. Bu çalışmalar sayesinde aramalarda üst sıralara gelerek satışlarınızın daha yüksek rakamlara çıkmasını sağlayan ekibimiz, sizlere sınırsız destek sunmaktadır.

Google Adwords ile otoritenizi güçlendirin.

Google Adwords, internet üzerinde reklamcılık alanında en büyük kuruluşlardan biridir. Arma Web Ajansı olarak Google Adwords konusunda sizlere profesyonel danışmanlık hizmetimizi sunmaktayız.

Goole Adwords danışmanlığımızdan yararlanarak, Google aramalarda firmanızın reklamını yaparak geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Adwords hizmetinde deneyimli ekibimiz, Adwords Tıklama Başı Maaliyet (TBM) konusunda sizlere verdiği destek sayesinde, düşük bütçe ile rakiplerinizin her zaman bir adım önünde olmanızı sağlar.

Hızlı bir web sitesi için sunucu hizmetlerimiz

Firmamız verdiği bu hizmetlerin yanı sıra kendi bünyesinde bulunan sunucular ile de sizlerin daha hızlı bir web sitesine sahip olmanızı sağlamaktadır.

Web sitenizi hazırlayıp hayata geçirmek için gerekli olan sunucu veya hosting hizmetini sizlere en kaliteli makineler ile sunmaktayız. Bu sayede Arma Web Ajansı, sizin internet alanında ihtiyacınız olan bütün gereksinimleri karşılamaktadır.

İnternet üzerinde yaşanan rekabette ilk sıralarda olmak ve rakiplerinizi her zaman geride bırakmak için Arma Web Ajansı, ihtiyacınız olabilecek bütün destekleri sizlere sunmaktadır. Sizlerde firmamız ile iletişime geçerek ihtiyaçlarınıza yönelik hizmetler alabilir, pazardaki payınızı büyütebilirsiniz.

Web Site Adresimiz: http://www.armaweb.com.tr

Kaynak: http://www.f5haber.com/star/internet-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın