Görüş Bildir
Haberler
Instagram'dan Video İndirmek İçin Bilgisayarınızda ve Telefonunuzda Kullanabileceğiniz Uygulamalar

Instagram'dan Video İndirmek İçin Bilgisayarınızda ve Telefonunuzda Kullanabileceğiniz Uygulamalar

Instagram bütün dünyanın en sık kullandığı sosyal medya platformlarından biri. Kullanıcılar çeşitli amaçlarla bu platformda izledikleri videoları indirmek istiyorlar. Bu yazıda hem Android hem de iOS kullanıcıları için mobilden ve siteden Instagram videolarını kolayca indirmelerini sağlayacak servisleri bir araya topladım.

Güle güle kullanın.

Kaynak: https://buldumz.com/instagram-video-i...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Downloader for Instagram

1. Downloader for Instagram

Downloader for Instagram, Android telefonlar için iyi bir Instagram video indirme programıdır. Kullanım kolaylığı ve temiz arayüzü sayesinde Instagram'daki video ve fotoğrafları saniyeler içerisinde kolayca telefonunuza indirmenizi sağlar.

Downloader for Instagram uygulamasını Google Play’den indirmek için tıklayın!

2. InstaSave

2. InstaSave

InstaSave, Android, iPhone ve bilgisayarlar için hem ücretsiz hem de kullanışlı bir Instagram video indirme programıdır. Bu program ile anında hem telefonunuzdan hem de bilgisayarınızdan video indirebilirsiniz. Üstelik daha az reklam içermesi nedeniyle diğer uygulamalardan daha kullanışlıdır.

Siteye buradan erişebilirsiniz.

3. Insta Downloader

3. Insta Downloader

Insta Downloader, diğer web sitelerinde olduğu gibi bağlantıyı paylaştığınızda videoyu indirmenize yarayan basit bir programdır. Üstelik reels, hikaye ve profil fotoğrafı indirme vb. içerikleri de destekliyor. Sitenin kullanma kılavuzunda iPhone ve Android telefonlar için indirme süreçlerine bakabilirsiniz. 

Web sitesi için bu adrese tıklayın!

4. GramSaver

4. GramSaver

En iyi Instagram video indirme programlarından biri olan GramSaver, Instagram hikayelerini, videolarını, fotoğraflarını ve canlı yayınlarını indirmek için en iyi seçeneklerden biridir. Her tarayıcıda çalışabilir. Akıllı telefon, tablet ve bilgisayar üzerinden siteye giriş yaparak indirmek istediğiniz videosun bağlantısını yapıştırıp ücretsiz ve kolayca indirebilirsiniz.

GramSaver web sitesine erişmek için tıklayın!

5. W3Toys

5. W3Toys

W3toys, son zamanların en popüler sosyal ağı Instagram'da sayısız kullanıcısı arasında popüler bir ihtiyaç olan fotoğraf ve videolarını indirmek için tasarlandı. Fotoğraf ve videoları pratik bir şekilde Andorid, iPhone telefonlara ve bilgisayara indirmek mümkündür.

Siteye ulaşmak için tıklayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. SnapDownloader

6. SnapDownloader

SnapDownloader ile Instagram, Youtube, Twitter, Twitch vb. 900 farklı kaynaktan videoları indirebilir, düzenleyebilir ve farklı formatlara dönüştürebilirsiniz. Site, ses çıkartma, toplu indirme özelliğine sahiptir. Üstelik SnapDownloader, 8K'ya kadar indirmelerde çözünürlük fırsatı sunuyor.

Siteyi incelemek için tıklayın!

7. InSaver

7. InSaver

Google Play ve App Store üzerinden indirebileceğiniz bu uygulama sayesinde fotoğraf, reels, video, IGTV vb. içerikleri indirebilir ve indirdiğiniz içerikleri kolayca oynatabilirsiniz.

Uygulamayı Google Play'den indirmek için tıklayın!

8. Dredown

8. Dredown

Dredown, Instagram'dan video indirmek için iyi bir seçenektir. Ayrıca sadece Instagram değil, Facebook, Twitch, Twitter ve Vimeo gibi farklı platformlardan video indirilebilir. Web siteye akıllı telefon, tablet ya da bilgisayar üzerinden kolayca giriş yapmak mümkün. Ancak sitenin uygulaması yok.

Siteyi incelemek için tıklayın!

9. SnapTube

9. SnapTube

Android telefonlar için geliştirilen SnapTube, video paylaşım sitelerinden ücretsiz medya indirme imkânı sunar. Ancak uygulama, Google Play Store’da yer almıyor. Dolayısıyla indirmek için SnapTube web sitesini ziyaret etmek gerekiyor. SnapTube sitesi, TikTok, Youtube Twitter, Instagram, Facebook, Dailymotion vb. siteler içinde kullanılabilir. Aynı zamanda ses, video veya ikisi birlikte indirme seçeneğine de sahiptir.

Siteye erişmek için tıklayın!

10. FastSave

10. FastSave

FastSave, kolay kullanımı ile kullanıcıların sevdiği uygulamalardan biri. Android telefonlar için FastSave güvenli ve ücretsiz video/görsel indirme fırsatı sunar. Uygulamanın sık reklamlara yer vermesi iyi olmasa da ücretsiz olması bu açığını kapatıyor.

FastSave uygulamasına erişmek için tıklayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. InstaSpy.Pro

11. InstaSpy.Pro

Ücretli olarak çalışan bu uygulama ile Instagram videolarını, kalitesi bozulmadan indirmek mümkündür. Ayrıca Instagram kullanıcılarının hikayelerini anonim olarak izlemeyi ve kaydetmeyi sağlar. InstaSpy.Pro ile Instagram’dan indirilen gönderileri Google Drive’a veya cihaza doğrudan kaydetmek mümkündür. Diğer bir özelliği ise belirli hashtag’leri kaydederek yeni gönderilerden haberdar etme fırsatı sunmasıdır.

Web sitesini incelemek için tıklayın!

12. Insta Offline

12. Insta Offline

Ücretsiz olarak hizmet veren bu uygulama sayesinde fotoğraf ve videoları birkaç kolay tıkla indirmek mümkündür. Herhangi bir kurulum ya da yazılım gerektirmeyen Insta Offline web sitesine bilgisayardan giriş yaparak ve bağlantıyı yapıştırarak indirilebilir. Son derece kolay olan bu uygulamanın video ve fotoğraf indirmek için iki ayrı web sitesi bulunuyor. Üstelik bu web sitenin gizli hesaplara ait video ve fotoğraf indirmek için tasarlanan bir sayfası da var.

Siteyi incelemek için buraya tıklayın!

13. Downloadgram

13. Downloadgram

Downloadgram, Instagram fotoğraflarını ve videolarını kolay bir şekilde indirmeye yardımcı olan en iyi web sitesidir. Kullanmak için bilgisayara Instagram indirme uygulaması veya yazılımı yüklemeye gerek yokrur. Site sayesinde Android, iOS, Windows, Linux, Jave, Apple, iMac veya başka herhangi bir OS cihazı gibi herhangi bir cihazdan Instagram'dan medya indirilebilir.

Siteye ulaşmak için tıklayın!

14. Video Downloader for Instagram

14. Video Downloader for Instagram

Instagram'da videoları, resimleri, gönderileri indirmenin ve hikayeleri kaydetmenin doğrudan bir yolu yoktur ancak bu uygulama ile Android telefonlar için ücretsiz bir video indirme ve yeniden gönderme mümkündür.

Uygulamaya Google Play Store'dan ulaşabilirsiniz.

⬇︎

Siz en çok hangi uygulamayı tercih ediyorsunuz?

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın