Görüş Bildir
Haberler
Instagram'da Mutlaka Takip Etmeniz Gereken 15 Kadın Gezgin

Instagram'da Mutlaka Takip Etmeniz Gereken 15 Kadın Gezgin

Dünyayı dolaşan ve dolaşırken de para kazanan 15 gezgin kadını sizler için derledik. Eğer siz de seyahat tutkunuysanız, bu kadınları Instagram hesabınızdan mutlaka takip etmelisiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. The Blonde Abroad

1. The Blonde Abroad

Kısa süre önce işinden ayrılıp gezgin olmaya karar veren Kiersten Rich, bugüne kadar 50'den fazla ülke gezmiş. Şu sıralar Seyşeller'i keşfetmekle meşgul olan Kiersten Instagram'daki en ünlü kadın gezginlerden.

theblondeabroad

2. Miss Everywhere

2. Miss Everywhere

Mareen isimli bu genç kadın da kariyerini bırakıp dünyayı dolaşmaya başlayanlardan. Biz bu içeriği yaparken kendisi Lisbon seyahatini gerçekleştiriyor. Konakladığı oteller hakkında da takipçilerine bilgiler veren Mareen'i takip etmek için çok fazla sebebiniz var.

miss.everywhere

3. World of Wanderlust

3. World of Wanderlust

Henüz 24 yaşındaki Brooke Saward üniversiteyi bitirdikten sonra hayallerinin peşinden koşmuş ve Londra'ya tek yön bilet alarak gezginlik kariyerine başlamış. Bloguyla aynı isimde bir kitap da çıkaran Brooke, hayallerini işi haline getirmeyi başarabilen ender insanlardan. Dile kolay Instagram'da tam 590 bin takipçisi bulunan Brooke, özendiğimiz hayatı yaşamakla meşgul.

worldwanderlust

4. Anna Everywhere

4. Anna Everywhere

Aslen Polonyalı olan ve 80'e yakın ülke gezen Anna, tam 7 dil biliyor. Seyahat etmeye bundan 10 yıl önce başlamış. Anna'nın diğer gezginlerden farkı ise seyahat etmek için işinden, sevgilisinden ayrılmadan, elinde ne varsa satıp seyahatleri için harcamadan bu işi yapıyor olması. Anna düzenli olarak işine devam ederken bir yandan da dünyayı gezerek aslında tüm çalışanlara ilham oluyor.

anna.everywhere

5. Alex in Wanderland

5. Alex in Wanderland

Alexandra Baackes blog yazmaya 2009 yılındaki 2 aylık Güneydoğu Asya seyahatiyle başlamış. 2011 yılında ise New York'tan ayrılarak seyahat etmeye başlamış ve o tarihten itibaren de kalıcı bir adresi bulunmamakta. 

alexinwanderland

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Chelsea Kauai

6. Chelsea Kauai

Atlet, yazar ve aynı zamanda da model olan  Chelsea Yamase Hawaii'de yaşıyor. Tam 306 bin takipçisi olan Chelsea'nin dolaştığı yerler sizi kelimenin tam anlamıyla büyüleyecek.

chelseakauai

7. Round The World Girl

7. Round The World Girl

Tam 296 bin takipçiyle Elise de Instagram'ın en ünlü kadın gezginlerinden biri. Daha çok kamp şeklinde planladığı seyahatlerini takipçileriyle paylaşan Elise gerçekten takip etmeye değer bir gezgin.

roundtheworldgirl

8. My Lifes A Travel Movie

8. My Lifes A Travel Movie

28 yaşındaki Alyssa Ramos sadece seyahat blogundan 2016 yılında 25.000 Dolar para kazanmış. Bugüne kadar 53 ülkeyi dolaşan Alyssa birçok ünlü kurum için de seyahat yazıları yazmış.

mylifesatravelmovie

9. Becky van Dijk

9. Becky van Dijk

Babası pilot annesi de kabin memuru olan Becky'nin gezgin olması herhalde çok şaşırılacak bir şey değil. Aynı zamanda kadın gezginlerin paylaşımlarını ortak bir noktada toplayan blogun da sahibi olan Becky'nin Instagram hesabı ruhunuzu ferahlatacak.

beckyvandijk

10. Pilot Madeleine

10. Pilot Madeleine

Sadece 2015 Ekim'inden beri blog yazmaya başlayan Madeleine bu kısa süre içerisinde 482 bin takipçiye ulaşmış. Seyahat yazılarının yanında moda ve fitness konularında da paylaşımlar yapan Madeleine kesinlikle takip edilmesi gereken bir hesap.

pilotmadeleine

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Polka Dot Passport

11. Polka Dot Passport

Nicola Easterby henüz 19 yaşındayken seyahat etmeye başlamış. Bundan 1 sene sonra blog yazmaya başlayan Nicola şu an 22 yaşında ve 37 ülkeyi gezmiş.

polkadotpassport

12. Polabur

12. Polabur

Aslen Rus olan fakat Amsterdam'da yaşayan Polina, Instagram hesabındaki harika fotoğraflarla adeta büyülüyor.

polabur

13. Stylish Travel

13. Stylish Travel

Kasia, blogunun isminden de anlaşılacağı gibi sadece lüks otellerde konaklayan bir gezgin. Eğer lüks otellerle ilgili tavsiyeler almak istiyorsanız kesinlikle takip etmelisiniz.

stylishtravel

14. Wildluxe

14. Wildluxe

Bir başka lüks seyahat tüyoları veren isim de Misha Gillingham. Harika mekanlarda çektiği harika fotoğraflar ve lüks yaşamı oldukça özendirici. 

wildluxe_misha

15. Lala Rebelo

15. Lala Rebelo

Bu sefer de Brezilyalı bir gezgin olan Lala Rebelo'yla birlikteyiz. 28 yaşındaki genç gezgin 62 ülkeyi gezmiş ve biz bu içeriği yaparken Panama'da bulunmakta.

lalarebelo

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
159
127
43
26
20
16
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
daftpunk2323

Bu listede neden şeyma subaşı yok ? asdfgh

Mad Chemist

Millet dünyayı gezmek için işini bırakıyor biz üniversite mezunları olarak birkaçıyla yaşıt olmamıza rağmen işsiziz.

Cagrı Yıldırım

Çok şükür sağlığımız sıhhatimiz yerinde ama ben böyle hayatın anasını avradını sikiyim amk