Görüş Bildir
Haberler
Influencerların Akın Ettiği ve Bolca Like Getiren 19 Destinasyon

Influencerların Akın Ettiği ve Bolca Like Getiren 19 Destinasyon

koleksiyoner
19.08.2019 - 11:51

Siz de yeni yerler deneyimleyip, fotoğraflarınıza bolca like gelsin istiyorsanız buraya bir göz atın deriz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Küçüksu Kasrı

Anadolu Yakası' nda Beykoz sahil yolu üzerinde bulunan bu eşsiz güzelliğe sahip kasrın önünde sizin de fotoğrafınız olmalı. Dışı gibi içi de bir hayli ihtişamlı ve kesinlikle görülmeye değer. Pazartesi ve Perşembe günleri hariç haftanın her günü 09.00 - 17.00 saatleri arasında ziyarete açıktır. Giriş ücreti ise tam bilet 5 lira, öğrenci ise 2,5 lira. Oraya kadar gitmişken hemen yanında bulunan denize sıfır, öğretmen evinde bir çay içmenizi öneririz.

2. Süreyya Opera House

2. Süreyya Opera House

Kadıköy, Bahariye Caddesi'nde bulunan Fransa mimarisinden esinlenerek 1926 yılında yapılmış binaya giriş sadece konser ve sergi günleri halka açıktır. Eğer içerisini ziyaret etmek isterseniz etkinlik takvimine bakmanızı öneririz. Dışında ve içinde farklı kareler yakalayabilirsiniz.

3. Kuzguncuk

Evleriyle, arnavut kaldırımlarıyla, ekmek teknesiyle buram buram nostalji kokan yerin adıdır Kuzguncuk. Tarihi dokusunu kaybetmeyen bu güzide yerin her sokağında farklı açılar yakalayabilirsiniz. Aman dikkat! Kuzguncuk'u kadrajınıza sığdırmaya çalışırken arnavut kaldırımlarında kendinizi yere kapaklanmış vaziyette bulmayın :D

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Suriye Pasajı

4. Suriye Pasajı

Beyoğlu, İstiklal Caddesi'nde bulunan Suriye pasajı, neoklasik bir mimari harikası olduğu düşünülüyor. Tarihi pasajda perspektiflerden de yararlanarak harika fotoğraflar çekilebilirsiniz.

5. Fener Rum Erkek Lisesi

Her açıdan güzelliğine doyamayacağınız, bol bol kare yakalamak isteyeceğiniz bir başka yerde sizi Balat sokaklarında bekliyor. Tabii Balat'a kadar gitmişken Cooklife Balat da soluklanıp, Instagram'da gördüğünüz etkileyici fotoğraflardan birini çekmeniz de mümkün.

6. Happy Hour Galata (Deneyim Müzesi)

Yenilerde açılmış olan ve adını Türkiye'nin ilk deneyim müzesi olarak duyurmuş yerdir. Her odası sizlerin fotoğraf çekilmesi için dizayn edilmiştir. Galata çıkmazında bulunan müze, pazartesi hariç hafta içi 11.00 - 19.00 hafta sonu 12.00 - 20.00 saatlerinde halka açıktır. Giriş ücreti kişi başı 60 lira.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Salt Beyoğlu

İstiklal Caddesi üzerinde bulunan mekan altı katlı olup öncelikli olarak bir sergi binasıdır. Ziyaret saatleri : Salı-Cumartesi günleri 10.00 - 20.00 ; Pazar günleri ise 10.00 - 18.00 saatleri arasında açıktır.

8. Salt Galata

Salt Beyoğlu'ndan bahsetmişken Salt Galata'ya yer vermemek olmazdı. İçindeki kütüphanesi ve çalışma alanlarıyla göz dolduran yine bir neoklasik mimarisinden ihtişamlı bir bina daha. Hem de giriş için herhangi bir ücret ödemenize gerek yok.

9. Grandpa Bebek

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hem kahvenizi yudumlayıp hem de güzel fotoğraflar çekilmek için güzel bir tercih daha. Teşvikiye'de sevilen mekanlardan biri olan Grandma'nın bir değişik versiyonu yeşillenmiş hali Grandpa Bebek'te hayat bulmuş.

10. Müz Coffee

Cihangir'de bulunan bu cafenin önünden geçerken bile dikkatinizi çekecektir. Atmosfer ve tasarım olarak adeta bir botanik bahçeyi andıran bu mekan da bir çok detay yakalayacağınızı düşünüyoruz. Yalnız, saat 19.30 da kapandığını belirtmekte fayda var :)

11. Petra Roasting Co.

Gayrettepe'de bulunan bu kafenin  mimari yapısında ayrı bir hava var. Kahveleriyle iddialı olan bu mekana da bir uğrayın deriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Firuzende Restoran

Galata Kulesi'nin en ihtişamlı göründüğü yerlerden biri olan bu mekan, hem yemekleri ile hem de manzarası ile gidenleri kendine hayran bırakıyor.

13. Gabfoods

Arnavutköy'de bulunan Gabfoods, hem sağlıklı yiyecekleriyle hem de manzarasıyla misafirlerinden tam puan almıştır.

14. Misk Floral Cafe

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reşitpaşa'da, İstanbul'un ilk floral cafesi olan mekanın bir bölümünde özel buket siparişleri alırken diğer tarafta yıllar geçtikçe profesyonelleşen cafe/restoran bir arada bulunuyor.

15. Fahriye Cafe

Nostaljik konseptiyle Moda'nın en sevilen mekanlarından biri olan bu mekan da güzel kareler yakalayabilirsiniz :)

16. İstanbul Modern Sanat Müzesi

16. İstanbul Modern Sanat Müzesi

Tophane'de 8000 metrekarelik antrepoda hayat bulan müzede hem eşsiz bir deneyim yaşayıp hem de harika kareler yakalamanız mümkün. Müze girişi Perşembe günleri ücretsizdir. Diğer günler de tam 25 lira, indirimli 12 liradır. Haftanın her günü 10.00 - 18.00 saatleri arasın da gezebilirsiniz.

17. Sakıp Sabancı Müzesi

17. Sakıp Sabancı Müzesi

Sırada ki müzemiz Sarıyer'de. Yine etkinlik takvimini takip edip farklı deneyimlere tanık olabileceğiniz ve değerli sanatçıların muazzam eserleriyle baş başa minimal fotoğraflar çekilebileceğiniz bir yer daha. Bahçesinden seyredeceğiniz boğaz manzarası da cabası. Çarşamba günleri müzeye giriş ücretsiz olup diğer günler tam bilet 30 lira, indirimli 20 liradır. 10.00-18.00 saatlerinde  haftanın her günü ziyarete açıktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

18. Deniz Müzesi

18. Deniz Müzesi

İşte size güzel kareler yakalayabileceğiniz üç katlı bir müze. Beşiktaş'ın merkezinde bulunan bu müze binasına girdiğinizde sizi sessizlikle karşılayan atmosfere şaşırabilirsiniz. Hafta içi 09.00 - 17.00 hafta sonu 10.00 - 18.00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz. Elinizde ki fazlalıklarla için ücretsiz kilitli dolap da alabilirsiniz. Hemen yan tarafta bulunan Bord Food Drinks Restoran'a da uğrayabilirsiniz.

19. İş Bankası Müzesi

19. İş Bankası Müzesi

Eminönü'nde sahile çok yakın olan bu müzenin içinde hem nostaljiye dalıp hem de vintage fotoğraflar çekilebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
103
31
24
4
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bluesxmuse

destination kelimesine eş anlamda pek çok Türkçe kelime var mesela: turistik yer, gidilecek yer, menzil,istikamet gibi. destinasyon nedir? çok komiksiniz

mldudikof

Influencer'a da ben bir tane buldum. "Ay götüm"

Şaşkaloz

Türk Kaşığı....ile Amerikan BOK'u yemeğe meraklı bir nesil olduk maalesef. LIKE....mış al o LIKE ' ı götüne sok. Yavşaklar.

Selin Özer

bu tarz comment leri size yakıştıramadım. en yakın zamanda bir meeting arrange edip manager'ımla bu konuyu görüşeceğim. like'ları göte sokma situation ında ... Devamını Gör

preto saetre

İçerik aşırı güzel. Ama keşke başlık daha çok kültürel,sanatsal ve görülmeye değer yerler vb şekilde olsaydı. Zira bu mekanların fotoğraf için değil zevk ve ... Devamını Gör