Görüş Bildir
Haberler
İnanılmaz Olay: Hayatının Birikimini Çöpte Buldu

İnanılmaz Olay: Hayatının Birikimini Çöpte Buldu

Konya'da inanılmaz bir olay yaşandı. Bir kişinin kaybettiği 400 bin TL ve altın, çöpte bulundu. Para ve altın dolu poşetin, atık olduğu düşünülerek çöpe atıldığı ortaya çıktı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çöpten 400 bin TL ve altın çıktı

Çöpten 400 bin TL ve altın çıktı

Konya'nın Selçuklu ilçesinde yaşayan Mümine Göz ot toplamaya giderken yanına içinde 400 bin TL para ve altının olduğu poşetini de aldı.

Mümine Göz, hayatı boyunca biriktirdiği paranın başına bir şey gelmesin diye yanında taşırken, bir anlık dargınlık sonucu poşeti kaybetti. 

Poşeti ot toplarken bir trafonun üstüne koyan Mümine Göz, döndüğünde poşeti yerinde bulamadı. Poşeti kaybetmenin şaşkınlığıyla hemen olayı polise bildirdi.

Para ve altın dolu poşetin içinde atık olduğu zannedilmiş

Para ve altın dolu poşetin içinde atık olduğu zannedilmiş
İçeriğin Devamı Aşağıda

Polis. ekipleri öncellikle kamera görüntülerini inceledi. İnceleme sonucu ekipler, poşeti bir çiftin aldığını tespit etti. 

Çiftin poşeti atık zannedip çöpe attığı ortaya çıktı. Çöp konteynerinde arama yapan ekipler poşeti buldu ve sahibine teslim etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
7
7
4
3
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
M. Teoman Dincadam

Teyzecim enflasyonist para birimi elde tutulmaz dondurma gibi erir o para. Onu bi şekilde değerlendirin yoksa dolar 30 olduğunda yarısı zaten sene sonuna kad... Devamını Gör

Teke tek

Normal seviyede enflasyon olan ülkelerde dediğin işe yarar, bizdeki gibi arşa çıkmış enflasyon ile yaşayan ülkelerde parayı biriktirmek yerine harcamak gerek... Devamını Gör

mert ali

trafonun üstüne bırakmak da nedir