Görüş Bildir
Haberler
IMDB'ye Göre 2021'in En Popüler 10 Dizisi

IMDB'ye Göre 2021'in En Popüler 10 Dizisi

İlhan Güzel
10.12.2021 - 17:52 Son Güncelleme: 10.12.2021 - 18:42

Sinema ve televizyon veri tabanı IMDb'de, seyircilerin oylarıyla 2021'in en popüler dizileri belirlendi. İşte 2021'in en iyi 10 dizisi...

Kaynak: https://www.imdb.com/list/ls575874071...
İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Lucifer / 8.1

10. Lucifer / 8.1

Altıncı sezonuyla final yapan Lucifer, Netflix’te yayınlanıyor. Dizide ‘cehennemin efendisi’ olmaktan bıkan şeytan, Los Angeles’a yerleşir, bir gece kulübü açar ve bir cinayet dedektifiyle ilişki kurar. Takipçilerinin zirveden düşürmediği Lucifer böyle ortaya çıktı.

9. Cobra Kai / 8.6

9. Cobra Kai / 8.6

Diziye Türkiye’deki izleyiciler de ‘Karate Kid’ serisinden aşina. Serinin devamı olan dizide filmdeki turnuvanın 30 sene sonrası biraz da komik bir dille anlatılıyor.

8. Shadow & Bone / 7.7

8. Shadow & Bone / 7.7

Karanlık güçler, savaşın yıktığı dünyasının kaderini değiştirebilecek olağanüstü bir gücü serbest bıraktığında, yetim harita yapımcısı Alina Starkov'a karşı komplo kurar.

7. Mare of Easttown / 8.5

7. Mare of Easttown / 8.5

Pensilvanya'nın küçük bir kasabasında yaşayan bir dedektif, bir yandan yerel bir cinayeti araştırırken bir yandan da onun hayatının alt üst olmasını engellemeye çalışır.

6. The Walking Dead / 8.2

6. The Walking Dead / 8.2

Şerif Yardımcısı Rick Grimes, komadan uyanır ve dünyanın harap olduğunu öğrenir ve bir grup hayatta kalanın hayatta kalmasına öncülük etmesi gerekir. Aynı adlı çizgi roman serisine dayanan dizi, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salgınını konu ediyor. 2010 yılından beri her sene yeni sezon yayınlayan dizi zirveden düşmüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Bridgerton / 7.3

5. Bridgerton / 7.3

Zenginlik, şehvet ve ihanet, güçlü Bridgerton ailesinin gözünden Regency dönemi İngiltere'sinin arka planında yer alıyor. Julia Quinn’in çok satan romanlarından esinlenerek uyarlandı. 19’uncu yüzyılda geçen dizide ‘Bridgerton‘ ailesinden birbirine sıkı sıkıya bağlı sekiz kardeşin Londra yüksek sosyetesinde yaşadıkları olaylar anlatılıyor.

4. The Falcon and the Winter Soldier / 7.3

4. The Falcon and the Winter Soldier / 7.3

'Yenilmezler: Oyun Sonu' olaylarının ardından Sam Wilson/Falcon ve Bucky Barnes/Winter Soldier, yeteneklerini ve sabrını test eden küresel bir macerada bir araya geliyor. Malcolm Spellman tarafından Disney+ için oluşturulan ve 19 Mart’ta dijital platformda yerini alan Amerikan mini internet dizisinde yine Marvel karakterleri yer alıyor. Dizide ünlü ‘Kaptan Amerika’nın dostu ‘Bucky’ Barnes’e odaklanılıyor.

3. Squid Game / 8.1

3. Squid Game / 8.1

Yüzlerce nakit sıkıntısı çeken oyuncu, çocuk oyunlarında rekabet etmek için garip bir daveti kabul eder. İçeride, ölümcül yüksek bahislerle cazip bir ödül sizi bekliyor. 45.6 milyarlık ödülün tehlikede olduğu bir hayatta kalma oyunu.

2. Loki / 8.3

2. Loki / 8.3

Değişken kötü adam Loki, “Yenilmezler: Oyun Sonu” olaylarından sonra geçen yeni bir dizide Yaramazlık Tanrısı rolüne devam ediyor. Loki’nin hikayesi Asgardlıların (İskandinav mitolojisinde tanrılarla ilişkili bir yer), buz devleriyle savaştığı döneme kadar uzanıyor. (Tanrı) Odin savaş sırasında bir tapınakta bulduğu terk edilmiş bebeği evlat ediniyor. Büyülü yeteneklerini kullanarak bebeğin normal bir Asgardlı gibi görünmesini sağlıyor ve Loki böylece hikayeye katılmış oluyor.

1. WandaVision / 8.0

1. WandaVision / 8.0

Jac Schaeffer tarafından Disney+ için oluşturulan ve 15 Ocak’ta dijital platformda yerini alan Amerikan mini internet dizisi, Marvel Comics’in ‘Wanda Maximoff / Scarlet Witch’ ve ‘Vision’ isimli karakterlerinin hikâyesine dayanıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
9
4
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

3,6,7 beğendim.

Serkan Yildiz

3,6,9,10 benimkiler