Görüş Bildir
Haberler
İmamoğlu: "Yaklaşık 10 Milyon Oy Henüz Sayılmadı"

İmamoğlu: "Yaklaşık 10 Milyon Oy Henüz Sayılmadı"

Emre Ordu
14.05.2023 - 22:42 Son Güncelleme: 14.05.2023 - 23:02

Ekrem İmamoğlu yaklaşık 10 milyon oyun henüz sayılmadığını bunun da oyların toplamının yüzde 20'sine karşılık geldiğini açıkladı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayları İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçim sonuçlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Ekrem İmamoğlu, 'Sahada birtakım kirli süreçler işletilmeye başlandı. Şunu unutmayın ipin ucu bizdedir. Okul önlerindeki arkadaşlarımız sonuçları tek tek bildirmeye devam etsinler. Süreci takip ediyoruz. Yaklaşık 10 milyon oy sayılmamış durumda, yüzde 20 demek. Anadolu Ajansı bitkisel hayatta bir kurumdur. Bütün bu çabaya rağmen Erdoğan'ın oyları istikrarlı bir biçimde düşüyor. Bütün milletimiz bizi izlesin.

Oy oranlarına ilişkin bilgi veren İmamoğlu, 'Şu andaki verilerle Genel Başkanımızın oyu yüzde 49, Erdoğan'ın oyu yüzde 45 civarında' dedi. 

Mansur Yava ise 'Ben çok ümitliyim. Bu verilerin bu şekilde kalması sandık başındaki insanları yıldırmaya veya işi oldu bittiye getirmeye yöneliktir. Sonuna kadar bekleyeceğiz. İnşallah iyi bir sonuç alacağız' açıklamasını yaptı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
127
66
13
6
6
4
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mamamia

2. tur yolu göründü gibi umarım öyle olmaz... CHP ağırlıklı sandıklara itiraz ederek bunu yapmaya çalışıyorlar Allah'ın belaları

Semih Kurnaz

Yaklaşık 8-10 milyon oy var ve iktidarın oyları bitti gibi. Bence yüzde 49 ve üzeri oy ile seçimi kazanıyoruz, bir ihtimal hala ilk turda seçimi kazanabiliri... Devamını Gör

Kağan

Bize söz artık “Baharlar” gelecek 💐😊

mert ali

yaz geliyor ne baharı kk ya sonbahar

Semih Kurnaz

Tahminlerim doğrultusunda başkanlar da açıklama yapıyor. Aklın yolu bir, seçim bizde, sandıkları asla terk etmeyin.