Görüş Bildir
Haberler
İmamoğlu'na Destek Verdiğini Açıklamıştı: Erdoğan'ın 'Manevi Kızı' Göknur Damat, Bıçaklı Saldırıya Uğradı

etiket İmamoğlu'na Destek Verdiğini Açıklamıştı: Erdoğan'ın 'Manevi Kızı' Göknur Damat, Bıçaklı Saldırıya Uğradı

FreiGeist
13.05.2019 - 12:33 Son Güncelleme: 13.05.2019 - 16:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kanserle mücadelesinden dolayı, ‘Manevi kızım’ dediği Göknur Damat, sosyal medya üzerinden Ekrem İmamoğlu destek verdiğini açıkladı.  Önceki gün basına açıklamada bulunan ve 'Her şey çok güzel olacak' paylaşımı ardından hakarete uğradığını aktaran Damat, dün “Sen misin cesur yürek” diyen bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Göknur Damat baldırından hafif yaralandı, sağlık durumunun iyi olduğu aktarılıyor. Saldırgan ise henüz yakalanamadı. 

Kanser tedavisi gören, KOSGEB’ten çektiği kredi ile makyaj stüdyosu açan, kanserle mücadelesi nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'manevi kızım' dediği Göknur Damat, Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanyasına 20 TL destekte bulundu ve dekontu 'Herşey çok güzel olacak' mesajıyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Bu paylaşım ardından Göknur Damat'a “Sen hâlâ gebermedin mi? mesajları atıldı. Genç kadın hedef gösterildi ve hakarete uğradı.

Bu paylaşım ardından Göknur Damat'a “Sen hâlâ gebermedin mi? mesajları atıldı. Genç kadın hedef gösterildi ve hakarete uğradı.

Önceki gün Sözcü'den Ali Ekber Ertürk'e konuşan Göknur Damat, “Üç gündür sinirimden ağlıyorum. Sayın Cumhurbaşkanı beni, kanser konusundaki çalışmalarımdan dolayı Külliye'ye de davet etti. Beraber fotoğraf çektirdik. ‘Manevi Kızım' dedi. Ben asla parti tutmam. Kişi tutarım. Neden bu kadar rahatsız oldular? Ben kendi, iradem ve aklımla hareket ediyorum. Böylesine hakaret dolu paylaşım yapanlardan şikayetçi olacağım” dedi.

Göknur Damat, dün akşam saatlerinde “Sen misin o cesur yürek?” diyen bir kişi tarafından baldırından bıçaklandı.

Göknur Damat, dün akşam saatlerinde “Sen misin o cesur yürek?” diyen bir kişi tarafından baldırından bıçaklandı.

Ekrem İmamoğlu, bugün Göknur Damat’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. 🎥

Ve ardından sosyal medya üzerinden şu açıklamayı yaptı. 👇

Ve ardından sosyal medya üzerinden şu açıklamayı yaptı. 👇

"Ben kanser tedavisi gören, Tekirdağlı, normal bir makyözüm..."

Göknur Damat şöyle konuştu:

'Siyasete gerçekten alet olmak istemiyorum. Ben siyasetçi değilim, makyözüm. Benim burada küçük bir dünyam var. Şampiyonluklarım var, bunların konuşulması gerekiyor. Kanser oldum, tüm kanser hastalarının elçisi oldum, Sayın Cumhurbaşkanımıza gittim, ki onun yanında olmaktan gurur duydum, her defasında söyledim. Ama ben parti tutmam. Ben kişilik tutarım. Kişinin fikri benim fikrime yatkınsa onu desteklerim. A parti, B parti önemli değil. Kanser hastaları son 3-4 yılda daha fazla konuşulur oldu. Ben parti tutmuyorum. Makyözüm. 3 gündür sosyal medyada linç ediliyorum. Ne ilacımı içebildim, ne yemek yiyebildim. 'Ne yaptım ki ben' dediğim anda dışarı çıktım. Evimin bir üst sokağında yanıma bir adam geldi ve, 'Sen misin o yürekli?' dedi ve bıçağı sapladı. Ben karnımdan bıçaklandı zannettim. Dedim herhalde kanserden ölmüyorum. Sivil toplum örgütleri nerede? Kadına şiddettir bu. Kendi hür iradem var ve kadınların da korkusuz olmasını istiyorum. Bir barış olsun artık yani... Ben kanser tedavisi gören, Tekirdağlı, normal bir makyözüm...'

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1709
524
235
68
52
31
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
psyhedelichead

''ben parti tutmam. Ben kişilik tutarım. Kişinin fikri benim fikrime yatkınsa onu desteklerim.'' bu çok iyi bi savunma bence, yerinde bi savunma..

Murat Bey

Tek temennim Allah bizi bu AKP illetinden kurtarsın ülkenin anasını ağlattılar

U

bu kızı yaralayan, bu kızlara , bayanlara zarar veren bu tür olaylara destek veren kim varsa allah belasını versin bu zihniyetin , herşeygüzelolacak

VEREMEDE MİLYONLAR LANET OKUDU FAKAT ÇÖZÜM AŞIYDI.