Görüş Bildir
Haberler
İmamoğlu, Erdoğan Taklitlerini Sürdürüyor

İmamoğlu, Erdoğan Taklitlerini Sürdürüyor

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bilecik valisini azarlamasının taklit eden İBB Başkanı İmamoğlu, bugün bir Erdoğan taklidi daha yaptı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'Habitat Yeni Nesil Yaşam Merkezi' açılışında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın taklidini yaptı. 

İmamoğlu törendeki konuşmasında İBB'nin yaptığı hizmetlere değindi. 

İstanbul Kitapçısı'nın sayılarını artırdıklarını anlatan İmamoğlu, 'Ya İstanbullular kitap okur mu, okumaz mı? Satar mı, satmaz mı?’ Öyle bir endişemiz, ölçümüz yok. Ama gördük ki, Bağcılar'ın meydanına güzel bir kitapçı açarsanız, İstanbul Kitapçıları arasında Bağcılar Meydanı'ndaki kitapçınız ilk 3’e giriyor. Siz, bu memleketin güzel insanlarına, hangi yöresinde, hangi şehrinde, hangi köyünde, hangi mahallesinde, ne verirseniz verin, iyi şeyleri alma gayretinde olan güzel kalpli insanları var. Bu cennet vatanın güzel evlatları var. Yeter ki, onlara iyi hizmet verin. Onun için ben, her açılan İstanbul Kitapçısı’na ayrı bir güzellikle bakıyorum. Yeme içme mekanları olacak. Çok işlevli ve her gün on binlerce kişiye hizmet verecek bir kamusal yaşam merkezi. İstanbul'un göbeğindeki bu alana bütün İstanbulluları, sevgili gençleri bekliyorum' dedi.

Erdoğan'ı taklit etti: "Nereden nereye..." 📹

İmamoğlu konuşmasının devamında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın taklidini yaparak 'Nereden nereye' sözüne gönderme bulundu. İmamoğlu, 'Tabii ki tam da şöyle bir tarife uygun bir yer burası; -Ben böyle yapınca da ‘sesin çok benziyor’ falan diyorlar fesupanallah-: Nereden nereye diyeyim, bir benzetme daha yapsınlar' ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın valiyi azarlamasını taklit etmişti

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya'yı fırçalamasını Erdoğan'ın taklidini yaparak eleştirmişti.

İmamoğlu Bilecik'te yaptığı konuşmada, Erdoğan’ın yaptığını yapamayacağını, çalışma arkadaşlarıyla göze göze anlaşıp birbirlerine nezaketle seslendiklerini söylemişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
37
26
19
8
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Rebababa

Meral hanım seni seviyor onunla tek anlasamadimiz konu bu sanırım bence sen gerçekten tam bir Erdoğan taklidisin

alpilkay

çok iticisin EKO, Mansur'un çeyreği ermezsin.

Abc Xyz

Anca taklidini yapıp komik duruma düşersiniz