Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

Yapay zekanın geldiği son gelişmişlik düzeyi karşısında hayret etmemek zor. Bir ses, bir görsel ile istenilen her içerik üretilebiliyor. Hal böyle olunca yanılgı içeren dolandırıcı paylaşımlar da kaçınılmaz oluyor. İlber Ortaylı da bu konu hakkında Twitter hesabından paylaşım yaparak okurlarını uyardı.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Yapay zeka ile kendisine ait reklam videoları yapıldığını ancak bunların sahte olduğunu dile getiren Ortaylı, itibar edilmemesi gerektiğini söyledi.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Herhangi bir yatırım tavsiyesi vermediğini ve bu konuda uzmanlığı olmadığını da ekledi.
İşte detaylar 👇
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
2023 yılında TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun oldum. İçerik üretmeye ve dijital yayıncılığa olan ilgimle medya sektöründeki yolculuğuma 2022 yılında Onedio’da başladım. Bu süreçte farklı kategorilerde içerikler hazırlayarak editoryal deneyimimi geliştirdim. Özellikle televizyon ve magazin dünyasını yakından takip ediyor; dizi, sinema ve TV sektöründeki gelişmeleri okuyucularla buluşturuyorum. Yeni projeler, oyuncu transferleri, setlerden gelen haberler, reyting sonuçları ve kulis bilgileri üzerine içerikler üretirken, magazin gündeminde öne çıkan açıklamaları, sosyal medyada konuşulan olayları ve ünlü isimlerle ilgili gelişmeleri de yakından takip ediyorum.
Tüm içerikleri





Yorum Yazın