Görüş Bildir
Haberler
İkonik Karakterleri Canlandıran Oyuncuların Bu Karakterler Hakkında Ne Düşündüklerini Biliyor muydunuz?

İkonik Karakterleri Canlandıran Oyuncuların Bu Karakterler Hakkında Ne Düşündüklerini Biliyor muydunuz?

Penny
09.10.2019 - 07:00

George Clooney karakterin kostümünün meme ucu detayına kadar nefret ediyor. 😅

Kaynak: https://brightside.me/wonder-films/10...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Harrison Ford — Star Wars

1. Harrison Ford — Star Wars

Harrison Ford, canlandırdığı iki ikonik karakterden Indiana Jones'a daha çok değer veriyor. İster inanın ister inanmayın, kendisini ünlü yapan Han Solo'ya karşı fazla bir sevgisi yok. Oyuncu, karakterin aptal olduğunu ve sadece ikincil bir karakter olduğunu düşünüyor.

Ford, Yıldız Savaşları: Bölüm V - İmparator filminden sonra Han Solo'yu öldürmesi için Geroge Lucas'a yalvarmış. Bu isteğinin kabul edilip edilmediğini filmi izleyenler biliyor. İzlemeyenler için biz daha fazla yorum yapmayalım.

2. Matt Damon — Son Ültimatom

2. Matt Damon — Son Ültimatom

Matt Damon, Jason Bourne üçlemesinde gerçekten harika bir iş çıkardı ancak Son Ültimatom filminden gerçekten hiç zevk almadı. Oyuncu, final filminin kalitesinden senaryo yazarı Tony Gilroy'un sorumlu olduğunu düşünüyor. Kendisi, senaryonun okunamayacak kadar sıkıcı olduğunu, bunun bir kariyer sorunu olduğunu ve hatta bunun utanç verici olduğunu söylemiş.

  • IMDb: 8

3. Halle Berry — Kedi Kadın

3. Halle Berry — Kedi Kadın

Halle Berry, Catwoman'da rol alma şansını elde ettiğinde, sadece kendisi değil bütün dünya bundan mutlu oldu. Fakat sonunda izleyiciler hayal kırıklığına uğradı. Halle Berry rolü ile Altın Ahududu ödülünü alırken, “Bu korkunç filmde oynamam için bana fırsat tanıdığı için Warner Bros.'a teşekkür etmek istiyorum. Kariyerim için gerekli olan şey buydu: Zirveden dibe doğru gidiyor.' demişti.

  • IMDb: 3.3

4. George Clooney — Batman & Robin

4. George Clooney — Batman & Robin

George Clooney, tarihinin en kötü Batman’i olduğunu düşünüyor ve eleştirmenler de ona katılıyor. “O dönemde bu rolün kariyerime yardımcı olacağını düşündüm. Ancak her şeyin tamamen farklı olduğu ortaya çıktı.”. Bu başarısızlık Clooney’nin, kendisini birçok Oscar adaylığına götürecek daha iyi roller seçmesine yardımcı oldu.

  • IMDb: 3.7

5. Sarah Jessica Parker — Sex in the City 2

5. Sarah Jessica Parker — Sex in the City 2

Bu film Penélope Cruz, Miley Cyrus, Heidi Klum ve Liza Minnelli gibi aktrislerin başrolünde olmasına rağmen, eleştirmenler ve bu isimlerin hayranları tarafından pek beğenilmedi. Sarah Jessica Parker; “Çekimlere katılmak istemediğim tek bir gün yoktu. Başarısız olduğumuzu biliyorum. Ancak bu filmin bize ne kadar para kazandırdığını da biliyorum.” demişti. 

  • IMDb: 4.4
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Robert Pattinson — Twilight

6. Robert Pattinson — Twilight

Robert Pattinson Twilight'ı sevmiyor, Edward'ı da sevmiyor ve neden birçok insanın hem filmi hem de karakteri sevdiğini anlamıyor. Röportajlarından birinde “Senaryoyu ne kadar dikkatlice okursam, bu adamdan o kadar nefret ediyorum. 108 yaşında bir bakire, muhtemelen bazı sorunları var.” demişti. 

  • IMDb: 5.2

7. Cher — Burlesque

7. Cher — Burlesque

Burlesque'da Cher, yetenekli bir kızı işe alan ve ona bildiği her şeyi öğreten güçlü bir dansçıyı canlandırıyordu. Cher'in Burlesque için büyük umutları vardı. Filmin bu kadar kötü olmasının nedeninin yönetmen Steve Antin olduğunu düşündüğünü söyledi. Cher, karakterinin sıkıcı, az gelişmiş olduğunu ve filmde romantik bir olay olmadığı için hayal kırıklığına uğradığını söylüyor. 

  • IMDb: 6.4

8. Ben Affleck — Daredevil

8. Ben Affleck — Daredevil

Ben Affleck, Daredevil'deki rolünden gerçekten utanıyor. Oyunculuğunun kötü olduğunu ve karakteri yeterince geliştiremediğini düşünüyor. Kendisi aynı zamanda Bruce Wayne’i de canlandırmıştı. Affleck bir röportajında; “Bu evrenden başka bir film üzerinde çalışmak ve işleri doğru zamanda yapmak istedim. Daredevil'den nefret ediyorum.” demişti. Fakat filmle ilgili her şey de kötü değildi. Film sırasında, eşi Jennifer Garner ile tanıştı. Evlilikleri 13 yıl sürdü ve 2 çocukları var.

  • IMDb: 5.3

9. Will Smith — Dünya : Yeni Bir Başlangıç

9. Will Smith — Dünya : Yeni Bir Başlangıç

Will Smith, Yeni Bir Başlangıç’daki rolünü kariyerinin ‘en acı veren başarısızlığı’ olarak nitelendiriyor. Bunun Vahşi Vahşi Batı’daki başarısızlığından daha kötü olduğunu, çünkü bu projede oğlu Jaden'ın da yer aldığını ve onu projeye davet eden kişinin kendisi olduğunu söylemiş. 

  • IMDb: 4.8

10. Sean Connery — James Bond

10. Sean Connery — James Bond

Aslında izleyicilerin çoğu, Sean Connery'nin tarihteki en iyi James Bond olduğunu düşünüyor. Oyuncu, karakteri 7 filmde canlandırdı ve  onu bir ikon haline getirdi. Fakat Connery'nin kendisi bu süper ajandan hoşlanmıyor. Röportajlarından birinde “James Bond'dan her zaman nefret ettim. Onu öldürmek istiyorum.” demişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Peki siz bu karakterler hakkında ne düşünüyorsunuz? Aynı fikirde olduğunuz bir oyuncu var mı?

Yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz. 

Bu içerikler de ilginiz çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
18
9
8
6
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

bahçelerde VIRD VIRD koca kafalı EDVIRD :D içimden geldi :D

hv.p.cvs.

20 sezon öğrenci rolü yaptım ve her senesinde biraz daha nefret doldum. oyunculuğumu geliştiremedim ve zaman ilerledikçe daha kötü olmaya başladı. sonradan ö... Devamını Gör

Ibrahim Dogan

Robert Pattinson oynadığı karakterin değerini anlayamamış.Halbuki gayet güzel oynamıştı filmde ama demek ki kendinin bazı sorunları var.