Görüş Bildir
Haberler
Canlandıracakları Karakterler İçin Büyük Çaba Göstererek Rolünün Hakkını Veren Oyuncular

etiket Canlandıracakları Karakterler İçin Büyük Çaba Göstererek Rolünün Hakkını Veren Oyuncular

Penny
17.07.2019 - 13:56

Robert Pattinson 2 ay boyunca karanlık bir bodrumda yaşamış. 😱

Kaynak: https://brightside.me/wonder-films/10...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Daniel Radcliffe — Jungle

Daniel Radcliffe — Jungle

Daniel Radcliffe, gerçek olaylara dayanan Jungle filminde başrol oynadı. Film, Amazon yağmur ormanlarında kaybolan bir grup arkadaşın hikayesini anlatıyor. Radcliffe'in rolü için yaklaşık 15 kilo kaybetmesini gerektiriyordu. Oyuncu, ana karakterin nasıl acı çektiğini mümkün olduğunca gerçek bir şekilde  göstermek istedi. Bu yüzden çok katı ve zor bir diyet programını takip etmek zorunda kaldı. Çekimden hemen önceki 2 gün boyunca ise hiçbir şey yemedi.

Shailene Woodley — Sürükleniş (Adrift)

Shailene Woodley — Sürükleniş (Adrift)

Adrift Shailene, Woodley filminin çekim sürecinin %90'ında yer aldı. Filmin çekildiği yer sahile 2 saat uzaklıktaydı. Film çekimi bazen saat 4'te başlayıp, 12 saat sürerdi. Oyunculara göre, yönetmen ve bir kameraman hariç tüm ekip şiddetli bir deniz tutması problemi yaşıyordu.

Robert Pattinson — Soygun (Good Time)

Robert Pattinson — Soygun (Good Time)

Polisten kaçmaya çalışan bir soyguncu rolü için Robert Pattinson konforu bir süreliğine unutmak zorunda kaldı. Canlandırdığı karakter gibi aynı bodrum katında yaşamış. Perdelerimi hiç açmamış, orada bulunduğu 2 aylık süre boyunca çarşafları hiç değiştirmemiş ve sadece giysileriyle uyumuş. Sürekli konserve ton balığı, acı sos ve kahve ile beslendiğinden civa zehirlenmesi yaşadığını düşünüyor.

Charles Dance — Game of Thrones

Charles Dance — Game of Thrones

Tywin Lannister rolü için, Charles Dance alışılmadık bir beceri öğrenmek zorundaydı. Dance geyik derisi yüzmeyi öğrendi ve kendisinin söylediğine göre bunu oldukça iyi yaptı. Bu sebeple çok fazla tepki topladı ama pek umursamıyor gibi.

Saoirse Ronan — Bir Vampir Hikayesi (Byzantium)

Saoirse Ronan — Bir Vampir Hikayesi (Byzantium)

Saoirse Ronan, rolü için piyano çalmayı sıfırdan öğrendi. Daha önce hiç müzik enstrümanı çalmamasına rağmen, Beethoven’ın en zorlu sonatını çalmayı öğrenmesinin sadece 12 hafta sürmesi yönetmeni oldukça şaşırttı. Bu konuda ne kadar harika olduğunu filmde görebiliyorsunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Margot Robbie — Suicide Squad

Margot Robbie — Suicide Squad

Margot Robbie, su altında nefesini tutmayı öğrenmek için bir serbest dalışçıdan ders aldı. Nefesini sadece birkaç dakika tutması gerekmesine rağmen, Robbie 5 dakika tutmayı öğrendi.

Leonardo DiCaprio — Diriliş (The Revenant)

Leonardo DiCaprio — Diriliş (The Revenant)

DiCaprio'nun nihayet Oscar'ı aldığı bu rolü gerçekten zordu. Çiğ bizon karaciğerini gerçekten yemek zorunda kaldı (vejeteryan olmasına rağmen). Tüfek ile ateş etmeyi, yaraları dikmeyi ve Kızılderili dilleri konuşmayı öğrendi. Fakat hepsi bu kadar değil. Sürekli soğukta çalışmak, dondurucu bir nehre dalmak ve ağır ayı postları giymek zorunda kaldı.

Tom Hiddleston — Gökdelen (High-Rise)

Tom Hiddleston — Gökdelen (High-Rise)

Oyuncu, karakterine hazırlanmaya çalışırken, gerçek bir otopsi görmeye gitti. Eğer ekranda bir şeyi doğru yapmak istiyorsanız, onu ilk elden görmeniz gerektiğine inanıyor. İster otopsi yapsın, ister omlet...

Jennifer Lawrence - Açlık Oyunları (Hunger Games)

Jennifer Lawrence - Açlık Oyunları (Hunger Games)

Katniss Everdeen'i canlandırmak için Jennifer Lawrence günde iki kez aktif spor yaptı. Ok ve yay kullanmayı öğrendi. Ayrıca, ağaçlara sıçramasını ve tırmanmasını gerektiren özel bir engel parkurunda da çalıştı.

Eddie Redmayne — Her Şeyin Teorisi (The Theory of Everything)

Eddie Redmayne — Her Şeyin Teorisi (The Theory of Everything)

Eddie Redmayne, bilim adamı Stephen Hawking rolüyle bir Oscar aldı. Aktör aylarca bilim insanının hayatını inceledi ve aynı zamanda amyotrofik lateral sklerozdan muzdarip biri gibi yürümeyi ve konuşmayı öğrendi. Redmayne aynı hastalığı olan, hatta bu tanı konan bir kişinin hareketlerini ve konuşmasını canlandırabilmek için bir dans koçu ve bir şan eğitmeninden ders aldı. Aynı zamanda bu hastalıktan muzdarip insanlarla vakit geçirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Siz bu oyunculardan hangisini izlerken hayran kalmıştınız?

Rolünün hakkını vermek için büyük çaba sarfettiğini düşündüğünüz başka oyuncular var mı?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
382
92
36
14
9
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Alev Ayer

beni Machinist filminde kaburgaları tek tek sayılırcasına 50 küsür kiloya kadar düşüp üstünden 1 yıl geçmeden Batman Begins filminde 85 kilo üstüne çıkan Chr... Devamını Gör

Volkan Parlak

Bu listeyi yapanın eksikliği.Bana göre de Christian Bale listenin en üstünde olmalıydı.Bu konuda üzerine tanımam

neler neler yapanlar var. Christian Bale bu liste de olmalıydı. Adamın yaptıkları ortada. Ama hepsi birbirinden değerli güzel işler başarmışlar.

assistant

ilk sırada Charlize Theron görmeliydik. Monster filmiyle..izlemeyen de izlesin kesinlikle.bir kadın seri katilin biyografisi..