Görüş Bildir
Haberler
İkimizin Sırrı "Neva" Leyla Feray Kimdir? Leyla Feray Kaç Yaşında ve Nereli?

İkimizin Sırrı "Neva" Leyla Feray Kimdir? Leyla Feray Kaç Yaşında ve Nereli?

Müge Kakşi
08.08.2021 - 23:15

ATV'nin yeni dizisi ikimizin sırrı bu akşam ekranlarda izleyicisi ile buluştu. Bir anne ve kızının yaşam mücadelesini anlatan dizi konusuyla oldukça dikkat çekerken oyuncuları da oldukça araştırılıyor. Bu oyunculardan biri de dizinin başrol oyuncusu Neva karakterine hayat veren güzel oyuncu Leyla Feray. Peki Leyla Feray kimdir? Leyla Feray kaç yaşında ve nereli? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Leyla Feray Kimdir? Leyla Feray Kaç Yaşında?

Leyla Feray Kimdir? Leyla Feray Kaç Yaşında?

Feray, 8 Mayıs 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Koç Üniversitesi Medya ver Görsel Sanatlar bölümünden mezun oldu. 2013 yılında “Ben Onu Çok Sevdim” dizisiyle profesyonel kariyerine ilk adımını attı.

“Paşa Gönlüm” (2014), “Üç Arkadaş” (2014), “Muhteşem Yüzyıl-Kösem” (2016) dizilerinde yer aldı. 2017 yılında “Kardeşim Benim-2” filminde “Leyla” karakterini canlandırdı. 2018 yılında bağımsız kısa film olan “Aries”te rol aldı. 2020 yılında dijital platformun mini belgesel drama dizisi “Rise of Empires: Ottoman”da “Huma Hatun” karakterini oynadı. Son olarak 2020’de TRT 1’de yayımlanan “Uyanış Büyük Selçuklu” dizisinde “Gevher Hatun” karakterini canlandırdı. Feray, oyuncu Serhat Teoman ile birlikte.

İkimizin Yerine Neva Karakteri

İkimizin Yerine Neva Karakteri

Neva, kocasını trafik kazasında kaybetmiş, tek dayanağı olan kızıyla hayat mücadelesi veriyor. Kocasının alacaklılarının peşine düşmesiyle, anne kızın hayatı bir kaçma kovalamacaya dönüşüyor ve bu kovalamacada yolu Alp Karahun'la kesişiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın