Görüş Bildir
Haberler
İki Arkadaş Yatakta Çıplak ve Birbirlerine Sarılmış Halde Ölü Bulundu

İki Arkadaş Yatakta Çıplak ve Birbirlerine Sarılmış Halde Ölü Bulundu

Deniz Gök
30.06.2022 - 19:33 Son Güncelleme: 03.07.2022 - 20:49

Yakınlarının 5 gündür haber alamadığı iki arkadaş aynı yatakta birbirlerine sarılmış olarak ölü halde bulundu. İkilinin uyuşturucu nedeniyle öldüğü düşünülüyor. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kağıthane Telsizler Mahallesi’ndeki bir evde birlikte yaşayan 38 yaşındaki F.K.ve 29 yaşındaki İ.Y., geçtiğimiz cumartesi günü kaldıkları binanın girişindeki bakkaldan alışveriş yaptı. 

Ardından kaldıkları eve giren arkadaşlar bir daha çıkmadı.

Yakınları ihbarda bulundu

Yakınları ihbarda bulundu

Çiftin uzun süre görünmemesi üzerine yakınları polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler çilingir yardımıyla içeriye girdiğinde korkunç manzaraya karşılaştı. 

Haber alınamayan çift, çırılçıplak halde yatakta birbirlerine sarılmış olarak bulundu. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemeler sonucunda ikilinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Uyuşturucu nedeniyle öldükleri düşünülüyor

Uyuşturucu nedeniyle öldükleri düşünülüyor

Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından iki arkadaşın cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

İHA'nın aktardığına göre olay yeri inceleme ekipleri dairede iki adet şırınga ve uyuşturucu madde için kullanılan tüp buldu. 

Öte yandan F.K'nın emniyette “uyuşturucu madde kullanmak” suçundan, İ.Y'nin ise tehditve “hakaret” suçlarından kaydının bulunduğu ortaya çıktı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
181
111
81
53
31
20
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Turuncu Balık

niye ifşa ediyosunuz lan insanları sadece ölü bulundu yazsanıza

portside

Bu ülkede gençler doğalgazdan zehirlendiğinde başkent gazın genel müdürü " yarı çıplaklardı" diye açıklama yapmıştı. Sonra da kanallar çıplak ölü bulundular ... Devamını Gör

hamido keser

insanların özel hayatı böyle aleni bir şekilde ifşa edilmemeli, öldüler denilebilir, özel hayata ve tercihlere saygı göstermeliyiz

Sevimsiz Tweety

bune yaa hem fotoğrafları hem isimleri açıkça belli ama kadın katili veya tacizcinin otoğrafını pusulu isim soyisim gizli olur çok adilce hakikatten

Sevimsiz Tweety

aynen öyle çünkü ülkede sadece lgbt olmak suç...