Görüş Bildir
Haberler
İbrahim Selim Kimdir, Kaç Yaşında? Selin Şekerci ile Aşk mı Yaşıyor?

İbrahim Selim Kimdir, Kaç Yaşında? Selin Şekerci ile Aşk mı Yaşıyor?

Son dönemlerde yıldızı parlayan program sunucusu ve oyuncu İbrahim Selim, kendisi gibi oyuncu olan Selin Şeker ile anılıyor. İkilinin gözlerden uzak aşk yaşadığı konuşulurken, İbrahim Selim’in hayatı hayranları tarafından merak konusu oldu. Peki İbrahim Selim kimdir, kaç yaşında, evli mi? İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Birbirimizi Özlemişiz"

"Birbirimizi Özlemişiz"

Nisan ayında İbrahim Selim'in sunduğu programa konuk olan oyuncu, bu fotoğrafı Instagram'dan, 'Birbirimizi özlemişiz' ifadeleriyle paylaşmıştı.

"Yine mi Sen Geldin!"

"Yine mi Sen Geldin!"
  • 'İbrahim Selim ile Bu Gece'de samimi açıklamalarda bulunan Selin Şekerci, hakkında bilinmeyenleri de anlatmıştı. 

  • Sektöre çok erken yaşta girdiğini anlatan Selin Şekerci, oyunculuk yaparken bir yandan da konservatuvara hazırlandığını ve her sene 9 Eylül Üniversitesi'nin sınavlarına girdiğini ifade etmişti.

  • Ünlü oyuncu, yetenek sınavı jüri üyelerinin kendisine 'Yine mi sen geldin!' dediklerini dile getirmişti.

İbrahim Selim Kimdir?

İbrahim Selim Kimdir?

42 yaşındaki başarılı sunucu-oyuncu İbrahim Selim, 1979'da Ankara’da doğdu. Seslendirme sanatçısı ve oyuncu İbrahim Selim aslen Arvin’lidir. Selim, 3 sene biyoloji bölümü okuduktan sonra Hacettepe Ankara Devlet Konservatuvarı’nı bitirdi.

Ankara’da TRT dizilerinde oyunculuğa başladı. Sonrasında İstanbul'a taşındı. Burada DOT Tiyatro'ya girdi. Çok sayıda reklamda yer alan ve seslendirme yapan İbrahim Selim, Afife Tiyatro Ödülleri’nin ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülü kazandı. Daha sonra Derviş Zaim'in filmi Rüya, Fatih, Kusursuzlar ve Şubat adlı dizide rol aldı. Yine bir YouTube kanalında yayınlanan “İbrahim Selim ile Bu Gece” programının sunuculuğunu yapıyor. Son dönemlerde ise Youtube kanalı 'Stolk' ile karşımıza çıkıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın