Görüş Bildir
Haberler
İBB 8 Mart'ta Kadınlar İçin Boğaz Turu Düzenleyecek

İBB 8 Mart'ta Kadınlar İçin Boğaz Turu Düzenleyecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 8 Mart'ta kadınlara özel ücretsiz boğaz turu düzenleyecek. Tur toplamda üç saat sürecek. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

8 Mart Kadınlar Günü vapuru ilk yolcularını saat 15.00’de Kadıköy İskelesi’nden alacak. Vapur saat 15.30’da Karaköy, saat 15.50’de Beşiktaş, saat 16.00’da Üsküdar, saat 16.10’da da Beylerbeyi’ne uğradıktan sonra Boğaz’a açılacak.

Vapur, yaklaşık bir saatlik Boğaz turunun ardından saat 17.20’de Beylerbeyi, saat 17.30’da Üsküdar, saat 17.40’da Beşiktaş iskelelerine yanaşacak.  Seferini saat 18.00’de Karaköy İskelesi’nde tamamlayacak.

İBB'den 8 Mart mesajı

İBB'den 8 Mart mesajı

Şehir Hatları AŞ. Genel Müdürü Sinem Dedetaş,  “İşyerinde, tarlada, evinde, sokakta eşitlik, özgürlük,  adalet için emek veren ve mücadele eden tüm kadınlarımızın gününü kutluyorum.  Kadınlarımız hayatın her alanında özgürleşip, varoldukça hiç kuşkusuz dünya ve ülkemiz daha güzel, daha huzurlu ve daha yaşanır olacaktır” dedi.

Kadın koşuculara ücretsiz sefer

Kadın koşuculara ücretsiz sefer
İçeriğin Devamı Aşağıda

Şehir Hatları AŞ. yine 8 Mart Pazar günü, Kadıköy’deki İstanbul’u Koşuyorum Kadınlar Günü Etabı’na katılan sporcular için Beşiktaş’dan özel vapur seferi yapıyor. Ücretsiz vapur, Beşiktaş Barbaros Hayrettin Paşa İskelesi’nden saat 07.45’de kalkacak ve Kadıköy’e gidecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
83
35
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın