Görüş Bildir
Haberler
Hülya Avşar Sürpriz Bir Proje İle Geliyor! Kariyerinde Değişiklik İstiyor...

Hülya Avşar Sürpriz Bir Proje İle Geliyor! Kariyerinde Değişiklik İstiyor...

Müge Kakşi
19.09.2021 - 13:12

En son FOX Tv ekranlarında yayınlanan Masumiyet dizisi ile izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Hülya Avşar uzun bir aranın ardından ekranlara dönmesinin nedenini dizinin özel bir hikayeye sahip olmasıyla açıklamıştı. 13 bölüm süren dizi reytingler nedeniyle final yaparak ekranlara veda etti. Avşar ise dizinin ardından Ayvalık'a giderek tatilin keyfini çıkardı. Tatilden dönen Avşar'ın yeni bir sürpriz projesi olduğu öğrenildi. İşte detayalar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

HÜLYA AVŞAR'IN YENİ PROJESİ ŞAŞIRTTI

Ünlü oyuncu, Ayvalık’taki tatillerinin kendisi için bir spor kampı gibi olduğunu söyledi. Oyuncu, tatilde yediklerine, uyku düzenine ve sporuna çok dikkat ettiğini anlattı. 57 yaşında olan Hülya Avşar, toplam 3 doz aşı yaptırdığını belirtti. İkisi Çin, birisi Alman aşısı olan oyuncu, insanların kurallara çok dikkat etmesinden memnun olduğunu belirtti.

“Aşının insana bir rahatlık getirdiği kesin” diye konuşan Hülya Avşar, bugüne kadar koronavirüse yakalanmadığını da ifade etti. Acun Ilıcalı ile ilgili de konuşan oyuncu, “Artık o kadar yoğun ki, nefes aldığına şükretsin. Çok yoğun, bir oraya gidiyor, bir oraya gidiyor” dedi.

Bir dönem O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyesi olan Hülya Avşar, yeni sezon için jürileri değerlendirdi ve aklına programda yer almak gibi bir düşüncenin de hiç olmadığını söyledi.

Hülya Aşvar, yeni sezonda başka bir planı olduğunu anlattı. Oyuncu, “Müzikal var, bu sene müzikalin çalışmalarına başlıyoruz” diye konuştu. Kariyerinde değişiklik istediğini ve daha önce yaptığı şeyleri tekrar yapmaktan da sıkıldığını sözlerine ekledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın