Görüş Bildir
Haberler
Hülya Avşar Kızı Zeyra Çilingiroğlu İle İlgili Konuştu Netgazetesi.Net

Hülya Avşar Kızı Zeyra Çilingiroğlu İle İlgili Konuştu Netgazetesi.Net

Hakan Çetinkaya
05.06.2014 - 09:43 Son Güncelleme: 05.06.2014 - 15:01

Hülya Avşar Kızı Zeyra Çilingiroğlu İle İlgili Konuştu Netgazetesi.Net

Hülya Avşar , ‘ Hafta Sonu’ dergisine verdiği röportajda kızı Zehra Çilingiroğlu ’yla ilişkisini ve kendisiyle ilgili merak edilenleri anlattı. Hülya Avşar , “Senin ne sıkıntın olabilir ki?” sorusundan rahatsız; “Herkesin kendisine göre sıkıntıları var” diyor.

Hülya Cup Turnuvası’ndan elde edilecek gelir, tenis oynamak isteyen gençlere burs sağlayacakmış…

Evet, üç faydası olacak. Bir, söylediğiniz gibi tenisçilere, iki, üniversite öğrencilerine ve son olarak milli engelli bir sporcumuza protez ayak yapılacak.

İleride yaşadıklarınızı konu alan bir kitap yazmayı düşünür müsünüz? Ben vaktinde bir şeyler karaladım, yazdım ama fazla felsefi oldu. Yani kendi yaşadıklarımdan öğrendiğim üzerineydi.

Peki hayatta ‘Kazık yedim’ dediğiniz anlar oldu mu?

Yediysem, geri atmışımdır. Tabii bu işin şakası. Şuna inanmıyorum; “Sen Hülya Avşar ’sın. Ne gibi sıkıntıların olabilir ki?” diye bir şey yok. Herkesin hayatta kendine göre sıkıntıları var. Senin yaşadıkların sana göre büyük, benimkiler bana büyük. Aynı şeyleri yaşıyoruz.

İsteyip de yapamadığınız ne kaldı?

Her yıl bir şey değişiyor, her yıl bir şey istiyorum. Çoğu planlarım Zehra ile ilgili zaten. Lisede son iki yılı kaldığı için “Ne yapabilir?” diye araştırmalara başladım.

Zehra hangi mesleği seçmek istiyor?

O Koç Üniversitesi Hukuk Bölümü’nü istiyor. Ben de “Yapma kızım!” diyorum. Çünkü hem keyif alabileceği hem de ileride eşine, çocuğuna vakit ayırabileceği bir işi olsun istiyorum.

Zehra ile ilgili basında haberler yer aldığında hiç kızıp sinirleniyor musunuz? Hayır. O ünlü bir annenin çocuğu. Zaten bunun da farkında. Bundan kaçış yok. Çocuğun anne-babayla ilişkisi güzelse, ileriki hayatı için artıları bile oluyor. Mesela düşünsenize, herkes tanıdığı için her türlü kapıyı açabiliyor. Güvencesi var bu açıdan. Kimse “Sen kimsin ki ya!” demiyor çünkü kim olduğu biliniyor.

Evde anne-kız mı, yoksa arkadaş gibi misiniz?

Anne-kız gibiyiz. Kurallar var ama benim çok tatlı ve aklı başında bir kızım var. Nasıl davranacağını bilir Allah’a şükürler olsun. Her şeyi dozunda yaptıktan sonra sıkıntı yok.

Zaman zaman anneniz Emral Avşar’ın yokluğunu hissediyor musunuz?

İçsel anlamda annemin yokluğunu tabii ki hissediyorum ama bu da hayat. Sıralı ölüm diye bir şey var. İyi taraflarından, kötü taraflarından bir şekilde hayatı yaşıyoruz.

Bir önceki yazımız olan Aşırı iştahın nedenleri ve zararları başlıklı makalemizde aşırı iştah, obez çocuklar ve sağlıksız beslenme hakkında bilgiler verilmektedir.

Kaynak: http://www.netgazetesi.net/hulya-avsa...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0