Görüş Bildir
Haberler
HUH Token'da Ön Satış Başladı! HUH Token Nedir, Nasıl Alınır?

HUH Token'da Ön Satış Başladı! HUH Token Nedir, Nasıl Alınır?

Hacer Tonay
02.12.2021 - 17:15

Kripto para birimi son dönemde popülerliğini artırmaya devam ediyor. Ödeme mekanizması başlangıçta bir şaka olarak tasarlandı, ancak Elon Musk'tan gelen birkaç tweet'ten sonra kripto paranın popülaritesi patlamış vaziyette. Her geçen gün değeri artan kripto dünyasına bir yenisi daha eklendi. Uzun zamandır satışa sunulması beklenen yeni kripto para birimi HUH Token oldu. 22 milyar dolarlık piyasa değeriyle dudak uçuklatan meme coin'lere HUH Token para birimi eklendi. Şirketten yapılan açıklamada, Token'ın 6 Aralık'ta satışa sunulacağı, kripto para piyasalarındaki statükoyu bozmak ve herkes için bir gelir kaynağı oluşturmak istedikleri belirtildi. Yapılan açıklamayla dikkatleri üzerine çeken HUH Token nedir, nasıl alınır? soruları merak ediliyor. İşte coin piyasasının yeni üyesi HUH Token’a dair tüm detaylar…

Not: Haberdeki detaylar bilgi amaçlı yazılmıştır. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kripto para birimi denilince ilk akla gelen Bitcoin ve Ethereum'dur. Bu iki kripto para birimi aynı zamanda kriptonun 'devleri' olarak kabul ediliyor. Bitcoin 2009 yılında piyasaya çıkan ilk para birimiydi ve Elon Musk’tan gelen tweet’le adeta patlamıştı. Daha sonrasında birçok para birimi piyasaya sürüldü ve her geçen gün yenilerinin de eklenmesiyle dev bir pazar haline geldi. İlk olarak 2009 yılında piyasaya sürülen kripto para birimlerine, 2013'te 'meme coin' dünyası eklendi ve bugün 22 milyar dolarlık bir pazar oluşturuyor.

İki yazılım geliştiricisi olan Billy Markus ve Jackson Palmer’in, 2013 yılında şaka olarak tasarladıkları kripto para birimi Dogecoin'in ardında beklenmedik bir şekilde dev bir pazar haline gelen kripto piyasasına ise 6 Aralık'ta bir yenisi ekleniyor. HUH Token'dan yapılan yazılı açıklamada en büyük 10 kripto para birimi arasında girmeyi hedefledikleri belirtildi.

Başlangıçta ironik bir şekilde şaka olarak tasarlanan ancak beklenmedik bir şekilde hızla yayılan coin, Elon Musk'tan gelen birkaç tweet'ten sonra kripto paranın popülaritesi patladı ve dünya gündemine oturdu. O zamandan beri, yardımcı kripto para birimleri ve mem kripto para birimleri arasında sürekli bir savaş meydana geldi. Çok azı ikisi arasındaki boşluğu kapatmayı başardı, ancak yakın zamanda kurulan HUH Token işte tam da bunu yapmayı planlıyor.

"Statükoyu Bozacağız"

"Statükoyu Bozacağız"

HUH Token’ın blok zincir teknolojisini kullanarak ödüller kazandıracağına dikkat çekilen açıklamada, 'Amacımız kripto para piyasalarındaki statükoyu bozmak ve herkes için bir gelir kaynağı oluşturmak. Bunu da yenilikçi ve kullanıcı dostu transfer sistemimizle yapmayı amaçlıyoruz.

Kazançlı bir transfer sistemi mantığı ile pasif yatırımcıların da ek para kazanmasına olanak tanıyacağız. Bir arkadaşına referans tavsiyesi yapanlar, BNB'deki ilk doğrudan satın alımlarının %10’u kadar kazanç sağlayacak. Ayrıca yatırımcılar; %10 ila 20 oranında kalıcı satış vergisi indiriminden de yararlanacak' ifadelerine yer verildi.

Herkes İçin Erişilebilir Token

Herkes İçin Erişilebilir Token

HUH Token yaratıcıları; bu avantajlar ile piyasanın kurallarınını değiştirerek farklı boyutta bir yenilik getirmeyi amaçladıklarının altını çizdi; ayrıca 'Kripto para birimlerinin geçmişine baktığımızda, daha önceki birimlerin daha varlıklı yatırımcılara temettü ödediğine şahit olduk.

Diğer bir deyişle, iyi bir kâr elde etmek için daha yüksek bir başlangıç ile yatırımı gerekiyordu ki bu da herkesin yapabileceği bir şey değildi. Bu geleneği tersine çevirmek kripto para birimini herkes için erişilebilir hale getirmek üzere yola çıktık' şeklinde açıklamalarda bulundu.

Arkadaşına Tavsiye Eden Yüzde 10 Kazanacak

Arkadaşına Tavsiye Eden Yüzde 10 Kazanacak

Yatırımcıların soğuk ve nakit parayı doğrudan banka hesabına yatırması için tasarlanan HUH Token, hem BNB hem de token dağıtan ilk kripto para birimi.

Bir arkadaşına tavsiye eden yatırımcı yüzde 10 kazanırken, satış vergisi açısından yüzde 10 ila 20 oranında kalıcı indirime sahip olabilecek. Üstelik sınırsız sayıda kişiye önermek de mümkün. Bu sebeple hızlı bir şekilde zengin olma planı sunmuyor ancak uzun vadede ayakta kalacak bir tokenla geleceğe yatırım yapmak amacımız. Kripto para piyasası çok oynak, yatırımcılar büyük ve öngörülemeyen risklerle karşı karşıya kalabiliyor.

Uzmanlar, daha fazla istikrar sağlayan kriptoların popülaritesinde artış bekliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HUH Token Nedir?

HUH Token Nedir?

HUH Token, herkese benzersiz ödüller kazanma fırsatı sağlamak için blok zinciri teknolojisini kullanacak, yakında piyasaya sürülecek bir kripto para birimidir. Geliştiricilere göre, amaçları 'mevcut quo'yu bozmak ve herkes için bir gelir kaynağı oluşturmak'.

HUH, yenilikçi ve kullanıcı dostu bir sevk sistemine sahiptir. Bu yönlendirme sistemi, oyunda tamamen devrim yaratma potansiyeline sahiptir. Kurucuların web sitesinde belirttiğine göre, benzersiz bir yönlendirme sistemi kullanarak pasif olarak ek para kazanmanız için bir yol icat ettiler. Buradaki fikir, birini tavsiye ederseniz, ilk satın almalarının %10'unu alacaksınız. Ancak, hakeminiz yüzde 20'den yüzde 10'a kadar bir satış ücreti kesintisinden yararlanacağı için avantajlar burada bitmiyor.

Tarihsel olarak, daha saygın kripto para birimleri daha varlıklı yatırımcılara temettü ödedi. Sonuç olarak, herhangi bir önemli kar elde etmek için genellikle daha önemli bir başlangıç yatırımı gereklidi. Ne yazık ki, bu herkesin yapabileceği bir şey değil ve HUH Token'ın yaratıcıları bu geleneği tersine çevirmeyi ve kripto para birimini herkes için erişilebilir hale getirmeyi umuyor.

HUH Token'ı Özel Yapan Nedir?

HUH Token'ı Özel Yapan Nedir?

HUH Token, Bitcoin ve Ethereum ile rekabet edecekse, öncelikle kendisini güvenilir bir yatırım kaynağı olarak belirlemelidir. Bu konuda şu soru gündeme geliyor, HUH Token'ı diğer yeni kripto para birimlerinden ayıran nedir? İşte HUH Token'ın sadece bir kripto para biriminden daha fazlası olduğunu düşünmesinin yedi nedeni.

HUH Token Nasıl Alınır?

HUH Token Nasıl Alınır?

Soğuk, nakit parayı doğrudan banka hesabınıza yatırmak için tasarlanmış, türünün tek örneği bir sevk sistemi.

  • Hem BNB hem de Token dağıtan ilk kripto para birimi.

  • Birini tavsiye edin ve %20'den %10'a kadar kalıcı satış vergisi indirimi alın.

  • Bir arkadaşınıza tavsiye edin ve BNB'deki ilk doğrudan satın alımlarından %10 kazanın.

  • İstediğiniz kadar kişi önerebilirsiniz.

  • Sistem gelecek nesiller için zenginlik üretmeyi amaçlamaktadır.

  • HUH Token, türünün tek örneği bir yol haritasına sahiptir.

Geliştiriciler, belirteçlerinin hızlı bir şekilde zengin olma planı olmadığını vurguluyor; bu nedenle amaç, jetonu uzun vadede kurtarmaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın