Görüş Bildir
Haberler
'Hudut Namustur' Pankartı Asan Gençler Serbest Bırakıldı

etiket 'Hudut Namustur' Pankartı Asan Gençler Serbest Bırakıldı

Ulaş
17.08.2021 - 13:46

İstanbul'un farklı noktalarına  'Ülkemde mülteci istemiyorum' ve 'Hudut namustur' pankartları asan ve 'Öfkeli Genç Türkler' imzası kullanan gruptan 6 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Adliyeye sevk edilen üniversiteli gençler yurt dışı çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Avukat Ali Gül, 'Gözaltına alınan gençleri Çağlayan'a sevk ediyorlar, ben de Çağlayan'a geçiyorum' derken, Terörle Mücadele’ye sevk edilen isimlerin ifadelerinin burada alınacağını söyledi.

Gül, 'Arkadaşlardan birinin telefonuna bakmışlar, 'reis' diye hitap ettiği pimapenciyi gösterip lideriniz bu mu diye sormuş polisler. Pardon filmi gibi' dedi.

İYİ Parti Genel Sekreteri Poyraz gençlerin ifadesini TEM'in aldığını aktardı...

Serbest bırakıldılar

'Öfkeli Genç Türkler' imzalı pankartı astıkları belirlenen 6 kişi ifade verdikten sonra adliyeye sevk edildi. Avukat Afşin Hatipoğlu, gençlerin ifadelerinin alınmasının ardından serbest kaldığını duyurdu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
304
36
33
17
11
8
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Erdem Gülden

Terörle mücadelede alınmış ifadeleri .. Memlekette vatanı gerçekten düşünen kim varsa terörist dedikleri için artık şaşırmıyoruz zaten . Anlaşılıyorki artık ... Devamını Gör

Ahmet Sevindi

ŞEREFİ VE NAMUSU İLE PARA KAZANAN İLE ŞEREFİNİ VE NAMUSUNU SATAN ARASINDAKİ FARK

evilclown

halbuki şeriat bildirisi dağıtlasardı düşünce özgürlüğü diyip kovuşturmaya gerek yok derlerdi ama işin içinde türk kelimesi geçiyor ya ondan sıkıntı çıkarmış... Devamını Gör