Görüş Bildir
Haberler
HÜDA-PAR Çalışma Hayatında Şeriat Düzeni İstedi

etiket HÜDA-PAR Çalışma Hayatında Şeriat Düzeni İstedi

Emre Ordu
08.04.2023 - 16:50 Son Güncelleme: 08.04.2023 - 17:48

Seçimlere AK Parti listelerinden girecek olan HÜDA-PAR'ın Genel Merkez Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi Zehra Çiftçi, kadınların ve erkeklerin iş yaşamında bir arada olmaması gerektiğini savundu. Çiftçi'nin açıklaması partinin resmi Twitter hesabından paylaşıldı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyen ve seçime AK Parti listelerinden girecek olan HÜDA-PAR'ın resmi Twitter hesabından, partinin kadın ve aileye bakışını anlatan bir video paylaşıldı. 

Açıklamayı HÜDA-PAR Genel Merkez Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Zehra Çiftçi yaptı. Ailenin toplumun devamının garantisi olduğunu belirten Çiftçi, 'Sağlıklı bir toplum ancak ve ancak sağlıklı ailelerle mümkündür. Bu nedenle aile kurumunun korunması ve aile kurmanın teşvik edilmesi devletin vazifelerindendir' dedi.

Ailenin bir kadın ve erkeğin evlenmesi yoluyla kurulduğunu söyleyen Çiftçi, 'Sapık ilişkilerle aile kurulamaz' ifadelerini kullandı.

"Evlilik dışı ilişkilerin önüne geçilmelidir"

"Evlilik dışı ilişkilerin önüne geçilmelidir"

Çiftçi konuşmasının devamında evlilik dışı ilişkileri hedef aldı. 'Gayrı meşru yollardan meydana gelmiş nesil toplum için bir felakettir' diyen Çiftçi, 'İnancımıza, değerlerimize ve kültürümüze uymayan Batı tipi hayat tarzının ürünü olan evlilik dışı ilişkiler nesil emniyetini tehdit eden davranışlardır. Merhametten, şefkatten yoksun bencil ve ferdiyetçi bir toplumun ortaya çıkmasına sebep olan evlilik dışı ilişkilerin önüne geçilmelidir' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Boşanmada arabuluculuk teşvik edilmeli"

"Boşanmada arabuluculuk teşvik edilmeli"

Sorun yaşayıp boşanma aşamasına gelmiş eşler arasında sulhu sağlamak için arabuluculuk yapmak isteyen sivil toplum kuruluşlarına veya şahıslara imkân verilmesi gerektiğini söyleyen Çiftçi 'Bu girişimler devletçe teşvik edilerek boşanmaların önüne geçilmeli, toplumun aile yapısı korunmalıdır' dedi.

"Kadınlara hizmet veren kurumlarda sadece kadınlar istihdam edilmeli"

"Kadınlara hizmet veren kurumlarda sadece kadınlar istihdam edilmeli"

Kadın ve erkeklerin iş yaşamında bir arada olmaması gerektiğini savunan Çiftçi, 'Kadınların çalışma şartları cinsiyetlerinin gereklerine uygun hale getirilmelidir. Eğitim ve sağlık başta olmak üzere kadınlara hizmet veren kurum ve kuruluşlarda sadece kadınlar istihdam edilmelidir' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
536
219
53
34
16
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bade kara

Afganistan’a hoş geldiniz. Taliban’dan selamlar 🖖

Theo

Verin oyu da İran dan beter olalım,şu rezalete bak

Şeriat insan tabiatı için yaratıcımız tarafından tasarlanmış. Birgün tekrar nasip olacak inşAllah. Adalet ve huzur orada.

kyle-reese

Yallah arabistana

Bozkurt

Daha çok böyle İngiltere, Almanya ve Hollanda gibi ülkeleri tercih ederler. Hollanda ve Almanya'da ikamet edip şeriat çığırtkanlığı yapan troller gördük.