Görüş Bildir
Haberler
Herkesi Duygulandırdı! Gözyaşlarıyla Liverpool'a Veda Eden Roberto Firmino'nun Büyük Vefası

Herkesi Duygulandırdı! Gözyaşlarıyla Liverpool'a Veda Eden Roberto Firmino'nun Büyük Vefası

Bahadır
25.05.2023 - 14:56

İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'un forması giyen Roberto Firmino, bir süre önce takımdan ayrılacağını duyurmuştu. Brezilyalı golcü, geçtiğimiz hafta oynanan Aston Villa maçında son kez Anfield'a çıktı. Maçın ardından taraftarlarla vedalaşan futbolcu, gözyaşlarına hakim olamadı. Liverpool tarihine geçen yıldız isim, takımdan ayrılırken de kulüp çalışanlarına büyük bir jest yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son iç saha maçında gol attı

Son iç saha maçında gol attı

Liverpool, ligin 37. haftasında Aston Villa'yı konuk etti. Maçta 1-0 geriye düşen ev sahibi ekip, Roberto Firmino'nun 89. dakikada attığı golle sahadan beraberlikle ayrıldı. Brezilyalı golcünün attığı gol, kendi adına da oldukça değerliydi. 31 yaşındaki futbolcu, Liverpool formasını giydiği son iç saha maçında gol atarak takıma veda etti.

Gözyaşlarına hakim olamadı

Gözyaşlarına hakim olamadı

Aston Villa maçının ardından takım arkadaşlarıyla ve tribündeki taraftarlarla vedalaşan Firmino, yıldızlaştığı kulüpten ayrılırken oldukça duygusal anlar yaşadı. Seyirciler, maçın bitiş düdüğü ile tecrübeli golcüyü performansından ve takıma kattıklarından dolayı dakikalarca ayakta alkışladı.

Ayrılırken büyük jest

Ayrılırken büyük jest

Liverpool formasıyla 361 maça çıkan ve bu maçlarda 110 gol kaydeden tecrübeli golcü, kulüpte çalışanlar ve takım arkadaşları ve onların aileleri için 200 adet hediye kutusu hazırladı. Firmino, özenle hazırlanan hediye kutusuna “Bu hikayenin bir parçası olduğunuz için teşekkür ederim” notunu düştü.

Roberto Firmino'nun hediyesi 🎁

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın