Görüş Bildir
Haberler
Büyük Ceza! Al Nassr'dan Ayrılmak İsteyen Cristiano Ronaldo'yu Bekleyen Tehlike

Büyük Ceza! Al Nassr'dan Ayrılmak İsteyen Cristiano Ronaldo'yu Bekleyen Tehlike

Bahadır
24.05.2023 - 15:25

Al Nassr'ın dünya yıldızı Crisitano Ronaldo için her geçen gün çarpıcı iddialar gündeme geliyor. Son olarak İspanya basınında çıkan haberlere göre Portekizli yıldız, Suudi Arabistan'daki yaşam standartlarına ve takıma alışamadığından dolayı kulüpten ayrılmak istiyor. Eğer Ronaldo sözleşmesini tek taraflı feshederse FIFA kuralları gereğince futboldan men edilebilir.

Kaynak: https://www.mundodeportivo.com/futbol...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sözleşmesinin bitmesine iki sene var

Sözleşmesinin bitmesine iki sene var

5 ay önce Al Nassr ile iki buçuk yıllığına anlaşan ve futbol tarihinin en büyük kontratlarından birine imza atan Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan'da kaldığı süre zarfında beklediğini bulamadı. Ronaldo'nun yakın çevresi, futbolcunun tekrardan Avrupa'da forma giymek istediğini söylüyor.

Tek taraflı fesihte ciddi ceza alabilir

Tek taraflı fesihte ciddi ceza alabilir

Portekizli futbolcu, eğer sözleşmesi sona ermeden takımdan ayrılma kararı alırsa FIFA Oyuncu Transfer Tüzüğü'nde yer alan maddelere göre kulübe tazminat ödeyecek. Haksız fesih ile ilgili FIFA'nın 17. maddesinde 'Her durumda, sözleşmeyi fesheden taraf tazminat ödemeyi taahhüt eder.' ifadesi yer almakta.Tek taraflı sözleşme feshi gerçekleşirse Ronaldo’nun dört ay futboldan men edilmesi de uygulanacak yaptırımlar arasında yer alıyor.

Cristiano Ronaldo'nun bu sezonki performansı

Cristiano Ronaldo'nun bu sezonki performansı

Suudi Arabistan Pro Ligi'nde bitime iki hafta kala Al Nassr, liderin 3 puan gerisinde yer alıyor. Bu sezon sarı-lacivertli kulüple 34 maçta görev alan tecrübeli futbolcu, bu maçlarda 17 gol, 4 asistlik bir performans sergiledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
6
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Erol Kayar

Suudi Arabistan'da nasıl bi yaşam standardı bekliyordun reyis anlatsana biraz

Crystal Maiden

1 sene dayanabildi adam araplara

Gizem Yenikler

Avrupaya döner az kaldı.