Görüş Bildir
Haberler
Herkes Efsane Olamaz! Totti, Takımına Bir Yıl Bedava Oynamayı Teklif Etti

Herkes Efsane Olamaz! Totti, Takımına Bir Yıl Bedava Oynamayı Teklif Etti

İtalya Serie A ekiplerinden AS Roma'yla bu yaz sözleşmesi sona erecek olan 39 yaşındaki emektar futbolcu Francesco Totti'nin, para almadan 1 yıl daha oynamak istediği öne sürüldü. Kulüp yönetiminin ise buna sıcak bakmadığı belirtiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Haziran sonunda kontratı sona erecek olan kaptan Francesco Totti'nin, 23 yıldır aralıksız top koşturduğu AS Roma'daki geleceği tartışılıyor.

Yaşının ilerlemesi nedeniyle artık süre alamayan futbol efsanesi Totti'nin, Ocak ayında tekrar takımın başına getirilen Luciano Spalletti ile yıldızı bir türlü barışmadı.

Nitekim Totti, kariyerinin son demlerini yedek kulübesinde geçirmesine isyan ederek, bunun anlamsız olduğunu, bugüne kadar takım için çok fedakarlıklar yaptığını ve kariyerini bu şekilde bitirmenin kendisi için kötü olacağını söylemişti. Şimdiye kadar 19 teknik direktörle çalışmış olan Totti, kendisine daha fazla saygı duyulması gerektiğini de eklemişti.

Kulübün ABD'li sahibi James Pallotta ise, fiziki olarak kendisini iyi hissettiğini belirterek, gelecek yıl da takımda top koşturmak isteyen Totti'nin artık emekliye ayrılması gerektiğini kaydetmiş, 'Ona 'Bizimle faklı görevlerde 30 yıl daha çalışabilirsin' dedim' diye konuşmuştu.

İtalyan basınında yer alan son haberlerde ise, meselenin para olmadığını söyleyen Totti'nin, bir yıl daha Roma'yla sahada kalmak karşılığında para talep etmeyeceği teklifini kulüp yönetimine ilettiği iddia edildi. Ancak yönetimin bu teklifi geri çevirdiği de öne sürüldü.

Başkan Pallotta ise ABD'den yaptığı açıklamada, bu haberleri yalanlayarak, 'Bu bir, 1 Nisan şakası olmalı' dedi.

Kulüp yöneticilerinin de, bu konuyu görüşmek üzere başkanla Boston'da buluştukları gelen haberler arasında.

Bu arada, Pazar günü oynanacak Lazio-Roma derbisinin, Totti için son derbi olabileceği de belirtiliyor. Totti'nin bu tarihi anda, yedek kulübesinde mi yoksa sahada mı olacağı merak konusu.

 DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın