Görüş Bildir
Haberler
Hercai "Hazar Şadoğlu" Serhat Tutumluer Diziden Ayrılıyor Mu? Serhat Tutumluer Kimdir?

Hercai "Hazar Şadoğlu" Serhat Tutumluer Diziden Ayrılıyor Mu? Serhat Tutumluer Kimdir?

Müge Kakşi
18.03.2021 - 23:03

ATV'nin sevilen dizisi Hercai'den bir ayrılık haberi daha. Geçtiğimiz haftalarda diziden  Ahmet Tansu Taşanlar ve Oya Unustası ayrılmıştı. Şimdi de Reyyan karakterinin babası Hazar Şadoğlu karakterini canlandıran oyuncu Serhat Tutumluer diziden ayrılacağı iddia edildi. Hazar Şadoğlu diziden ayrılıyor mu? Serhat Tutumluer Kimdir?  İşte Hercai Serhat Tutumluer ayrılık iddiası detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Serhat Tutumluer Hercai'den den Ayrılıyor Mu?

Serhat Tutumluer Hercai'den den Ayrılıyor Mu?

ATV ekranlarında pazar akşamları izleyici karşısına çıkan 'Hercai' dizisinde flaş bir ayrılık yaşanacağı iddia edildi. TV100'in haberine göre; dizinin ilk bölümünden beri kadroda yer alan Hazar Şadoğlu karakterine hayat veren Serhat Tutumluer, Hercai'den ayrılacak.

Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nü aynı projede buluşturan diziye Ahmet Kayakesen, Ahmet Tansu Taşanlar ve Oya Unustası veda etmişti.

Mia Yapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Ali İlhan oturuyor.

Serhat Tutumluer Kimdir?

Serhat Tutumluer Kimdir?

29 Haziran 1972'de Eskişehir'de doğan Serhat Tutumluer, ilk, orta ve lise eğitimini bitirmesinin ardından İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde eğitim aldı. Eğitimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde bitiren ünlü oyuncu, televizyon karşısına ilk defa 1996 tarihinde Tersine Akan Nehir ile geçti.

1995–1997 yıllarında Ankara Devlet Tiyatrosunda çalışmalar yapan Serhat Tutumluer, 1997'den günümüze kadar çalışmalarını Kocaeli Şehir Tiyatrolarında devam ettirdi. Yine İstanbul'da kurucuları arasında yer aldığı Talimhane Tiyatrosunda birçok tiyatro oyununda yer alan Serhat Tutumluer, Hercai dizisinde Hazar karakterini canlandırdı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın