Görüş Bildir
Haberler
Her Yıl Hayallerini Kurduğumuz Tatile Arabayla Çıkmanın 13 Avantajı

Her Yıl Hayallerini Kurduğumuz Tatile Arabayla Çıkmanın 13 Avantajı

Uçak, tren, otobüs, toplu taşımalar derken seyahatlerimizde kullanabileceğimiz bir sürü araç var. Ama aralarında öyle biri var ki, hem rahatlık hem de özgürlük veriyor. 

Araba ile seyahat hem çok zevkli hem de bir sürü avantaja sahip. İşte onlardan sadece birkaçı:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kendi rotanızı, kendiniz çizebilirsiniz. Taşıtın şoförüne ya da rehberinize dert anlatmak zorunda değilsiniz. Keyfinize göre yolunuzu belirleyebilirsiniz.

2. Arabanız sizin. İsterseniz yemek yersiniz, isterseniz oje sürersiniz. Başkalarının kurallarına uymak zorunda değilsiniz.

3. Eğer kalabalık bir grupsanız, araba ile yolculuk daha ekonomiktir. Bir tarafta kişi başına alınan biletler, diğer tarafta kişi sayısına bölünen benzin parası.

Kalabalık bir aileyseniz kesinlikle arabayı tercih edin.

4. Arabanız, yeri gelir sizin yatağınız, yeri gelir yemek yediğiniz yer olur. Toplu taşıma ya da otobüs, uçak gibi araçları kullanırsanız, işiniz bitince bırakmak zorunda kalırsınız.

Ama arabanız bütün tatil boyunca sizin yanınızda olacak.

5. Arabanızla çıktığınız tatilin sınırını siz belirlersiniz. Bilete bağlı olmadığınız için, tatili dilediğiniz kadar uzatabilir ya da yolculuk rotanızı dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yanınıza alacağınız eşyalar için bir sınırlama yok. Kilo hesabı yapmak ya da ara duraklarda "Acaba bavulum duruyor mu?" diye düşünmek zorunda değilsiniz.

Çünkü eşyalarınız anahtarı sizde olan arabanızın bagajında duruyor.

7. Arabanızın belirli bir kalkış saati yok. Siz ne zaman isterseniz, o zaman, oraya gider. Böylece bir yere yetişme, aracı kaçırma, stresinden de kurtulmuş oluyorsunuz.

8. Tatiliniz boyunca, yolculuk için toplu taşım araçlarına binmek zorunda kalmazsınız. Ya da etrafı geçmek için yürümek zorunda değilsiniz. Arabanız seyahatinizi, otel çevresiyle sınırlandırmaktan kurtarır.

9. Arabanızın bir kalkış saati yok. Yolculuğa çıkmak için belirli bir saati beklemek zorunda değilsiniz. Keyfinize göre istediğiniz saatte yola çıkabilirsiniz.

10. Araba ile seyahatte, nerede, ne zaman duracağınıza siz karar verirsiniz. Ne tuvalet molasını beklemek zorundasınız ne de yol kenarında gördüğünüz yere uğramadan geçmek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Yolculuk sırasında kulaklığa ya da şoförün müzik zevkine mahkum kalmak zorunda değilsiniz. Arabadaki diğer fertleri ikna ederseniz bütün yol dilediğiniz müziği dinleyebilirsiniz.

12. Rotanızı siz belirlediğiniz için, arabayı siz yönlendirdiğiniz için yol üstünde istediğiniz yere sapabilirsiniz. Böylece yol üstündeki güzel fırsatları da kaçırmazsınız.

13. Kısacası araba özgürlüktür... Hayallerinizdeki tatili en yakın zamanda gerçekleştirmeniz dileğiyle...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
11
4
4
4
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Keşke birde dezavantajlarından bahsedeydiniz. Tekerlek patlarsa ne olur ? bujiler meme yaparsa ? Yağ borusu delinirse vsvs. Sanki Harikalar diyarındayız. Agr... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Gezmek gibisi yok